reklama

Listopad 2009

reklama
martolinka masz racje to Oaza spokoju a wczoraj...:szok::szok: no ale kazdemu puszczaja nerwy, jak sie dowiedzialam wczoraj wlasnie to moglabym swietego z rownowagi wyprowadzic :( moze to i racja ale sie wkurwilam jak nigdy :(:(:(
najgorsze jest to ze teraz bedzie kilka dni ciszy znam Go bardzo dobrze! Nie odezwie sie pierwszy bo ja zawinilam (bedzie sie tylko pytal o rzeczy zwiazane z Kubusiem zapewne), hmm rzadko sie klocimy ale jak juz sie klocimy to na calego :(
jeszcze lepiej, jak wczoraj wyszedl z domu (kolo 22) do pracy to do teraz nie wrocil, a wiem ze mial miec krotsza traske bo gdzies na 8, 9 godzin gora. Dzwonic nie bede na pewno:/ sa dwie wersje albo mu zmienili runde i ma dluzsza (wszystko mozliwe) albo bierze mnie na przetrzymanie:angry:
ale jestem mega wsciekla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

anadri wydaje Ci sie, ze jestem w ciazy??:szok: az tak grubo wygladam??:-(
nie, nie jestem na pewno:-) jeszcze :P

a ja mam taki humor, ze lepiej nic nie pisze, masakra;(

hahahahaha no uśmiałam się :D
Polaa Ty nie jestes gruba, a ciąże wywnioskowałam z tego ci pisałaś wczoraj wieczorem :P co do kłotni .. a u nas to tak grzecznie się zachowywaliscie, mam nadzieję że nie pokłóciliscie się o nasze spotaknie czy coś ... a tak poza tym to ja mam podobnie, nawet jak mój zawini to ja sie zawsze musze pierwsza odezwac, bo ja jestem taka ze nie umiem długo w ciszy siedziec.. a on to ż(rz)adko przeprasza..

kurde ostatnio cos mam na bakier z ortografia. a nie czytam wcale mniej... moze slownik ortograficzny zaczne studiowac.

AZA a co powiesz o mamusi która jak nie ma pod reką tetrusi czy sliniaka to swoim jęzorem oblizuje upaprana od jedzenia buzie maluszka? :D (ps. to mowa o mnie, tzn. juz tak nie robie bo jestem na diecie )

Polaa jak chcesz sie odstresowac to mozemy sie umowic w abey parku na 15-ta na spacerek z maluchami

Ostatnia edycja:
anadri no co Ty absolutnie nie o to sie poklocilismy :) nawet tak nie pisz...;-)
grzecznie?? heh bo bylo ok a potem wojna domowa:(
Moj jak zawini to przeprosi, nie moge napisac, ze nie...ja wiem, ze ja zawinilam(w 99% przypadkach niestety tak jest ale jestem wybuchowa i byle co mnie wyprowadzi z rownowagi, moze nie...za duzo tlumie w sumie a potem sie wszystko zbiera i awantura) ale moglby sie pierwszy odezwac heh:D

Kubus spi, ja sie nudze jak nie wiem co i mam glowe pelna mysli gdzie moj szanowny maz:wściekła/y: a zly na mnie na pewno jak nie wiem co, az sie boje myslec:-)
pewnie w pracy jeszcze ale znac nie da, zawziey czlowiek...

Ostatnia edycja:
Ty sie nie śmiej hahaha bys widziała jak ostatnio w restauracji tak mu lody oblizałam to jaks ie ludzie patrzyli na nas. juz myslalam ze zadzwonia po policje ze matka pedofilka bo krystian potem wystawil jezora i dal mi buzi z jezyczkiem hahaha.
a własnie - czy wasze dzieci tez sie tak caluja czasem ze wystawiaja jezyk i trzeba im ten jezyk polizac swoim? :D

Anadri dla mnie to co napisałaś jest obrzydliwe, naprawde!! Chciałabys zeby ktoś ciebie tak oblizywał fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.

Edit: sorki za pomylke ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry