reklama

Listopad 2009

reklama
żyje, udało się przetrwać!!!!!!!!!!!!

Wymęczona jestem po tym weekendzie a tu trzeba znowu zaczac caly tydzien pracy.
Wiecie co te moje szwagierki to chyba wszystkie rozumy zjadły, żal mi ich. Ale co tam ja z nimi nie sypiam

ogladam x-factor calkiem, całkiem ale takie se hihihi

Martuś spotkanko owszem, ale kiedy :O kto to wie, muszę pomyslec o jakims zwolnieniu i wyrwaniu zeba

dzisiaj pierwszy dzien bez ketanolu wiec chyba zapalenie minelo

Witajcie dziewczyny ;)

mama to akurat byli Polacy a nie Anglicy :)
dziunka no to super, ze sie Wam udalo;) zycze szybkiej przeprowadzki
etna dobrze, ze przestalo bolec :) mnie wczoraj cos zab pobolewal ale chwilowo na szczescie...

ale szybko przeleciala ta niedziela:/ tez wlasnie ogladam x-factor, masz racje etna calkiem calkiem ale takie se:D:D:D

Dziewczyny od dziś dieta - jeszcze nic nie wyczytałam, ale już postęp - zalogowałam się na dukanowskim forum. :-D
Zanim zgłębię temat, po prostu zajmę się dziś zwężaniem mojego żołądka;-)

Kot całą noc ujeżdża drugiego, wyobrażacie sobie, normalnie idzie zwariować, idę go dziś umówić na zabieg. Miauczy, grucha i rucha :-D Sorki:zawstydzona/y: Do tego jakaś orientacja nie ta:-D

Asia wczoraj w dzień spała 20 minut, więc myślałam że padnie najpóźniej o 20. Zasnęła o 22:szok: I to wcale nie chciała spać, a dalej się bawić. Masakra.

My od 6:30 na nogach, słonko świeci, od razu chce się żyć!!!

hej hej no o tej godzinie to na pewno spałam ;p
A nam wczoraj dzien minął spokojnie, rodzinnie i troche nerwowo ;p a to dlatego ze mały psocił jakby go coś opętało.... we dwoje czasami nie dawaliśmy mu rady :) najfajniejszymi zabawkami było stawanie na głowie na fotelu, bieg po łózku w pościeli, wchodzenie na półke w meblościance - tam gdzie niby powinno stac tv.
Poza tym niby nie ma biegunki ale te kupeczki sa takie pół na pół - nie wiem podałam mu smekte ale byc moze to od zęba bo od paru dni przebija sie czwórka - ino przebic sie nie moze pierdoła jedna. Przez to Marcel czasami nie swój. Czy u Waszych maluchów tez sa luzniejsze kupki od zębów?? Bo ja juz sama nie wiem :(

Ja szczerze mówiąc nie analizuję konsystencji kupy;-) Raz taka, raz taka, przeważnie taka po środku, nie za luźna, nie za gęsta. No to wszystko zależy co danego dnia zje:tak:

Ja tez nie analizuje zazwyczaj, jednak po jelitówce juz sama nie wiem czy nie do konca Marcela jelitka doszły do siebie czy po prostu przez postępujące ząbkowanie. U nas zazwyczaj były troszke inne ;]

reklama
Witajcie!!!
szkoda, ze to poniedziałek:eek: kocham weekendy , ale najpierw trzeba na nie zarobić.
Gotuję dla moich panów klopsiki.
Dziunka jak wyjrzałam przez okno to faktycznie buzia sama się uśmiechała :tak: jak skończę obiad to pójdziemy z Antkiem do lasu szukać wiosny:-D
Mama mam nadzieję , ze niedługo wybierzecie się na spacer , Ewelia jak u Was?

Kasiula , gdzie jestes babo okropna!!!!!!!!?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry