reklama

Listopad 2009

reklama
Cleo ulubiona piosenka Asi:-D Tzn jedna z ulubionych;-)

Marta nie ma szans dopóki ja tu jestem:-D
My chyba już całkiem zrezygnujemy z wózka, bo na lżejszy nie ma pieniędzy, a na czwarte piętro mojego tachać nie będę. Zresztą on i tak na śmietnik się nadaje.... Kolejny problem, ech... Gdybym tylko ja się Asią zajmowała to sama chusta mi starczy, ale tak...

Udało się załatwić kasę na kaucję!!!! HUUURRRRAAA!!!

Witamy sie po przerwie. My juz po przeprowadzce, zainstalowani w nowym mieszkaniu, nowej pracy, nowej rzeczywistosci. Ida pieknie się rozwija, pies i koty szaleja po metrazach ;) a my przeszlismy jakis mega kryzys zwiazkowy i jeszcze sie nie pozabijalismy (a to prawdziwe osiagniecie). Nie nadrabiam bo i tak nie dam rady.

Passi WITAJ PO PRZERWIE! Tak myślałam o Tobie ostatnio. Ale Idzie śmiesznie zębole powychodziły:tak:
Mam nadzieję że już między Wami wszystko ok, bo widzę, że kolejne dziecię w planach:-)Pisz częściej i wrzuć jakąś fotę młodej, jestem ciekawa jak teraz wygląda ;-)

Marta No nie wiem kiedy. Jutro idziemy wieczorem wplacić kaskę a potem zobaczymy.

A co do spotkania - No na bank parapetówka u nas:-D ale to może trochę potrwać ;-)

reklama
Marta, jak się przeprowadzaliście na to mieszkanie pytaliście o zgodę na kota? Zgodził się właściciel od razu? Bo my się jeszcze właśnie nie pytaliśmy, trochę stracha mam, bo wiesz jaką ludzie mają opinię na ich temat....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry