reklama

Listopad 2009

reklama
Marta a o ktorej dzis Lis???

Cleo myslalam ze cieszysz sie z wyprowadzki z W-wy juz nie pamietam jakich epitetów na ludzi tutaj mieszkających pisałaś ;p ale chyba mialas dosc stolicy? Ja chyba nie w temacie :)

A ja dzis pierwszy raz od uuuuuhuuuuu czasu nie usnęłam razem z Olinkiem na lozku, przeważnie cos z mezem zaplanujemy a ja zasypiam ok 20 z Olim. Dzis się nie poddałam, Olis usnął o 20.15, najadł się i mam nadzieje ze dzis bedzie miał miłą noc :)

Apropo karmienia w nocy, mój Olis budzi się z głodu, wiem to bo zaczyna się kręcic bo w brzuszku mu burczy wiec narazie z jedzonka nie rezygnuję. Co innego jest jak Wasze dzieci jedzą sporo w dzien, sporo na kolacje, podjadają Wam z talerza itd (wtedy w dzien kalorie sobie dostarczają w duzej ilosci) U mnie Olis póki co dosc mało je w ciągu dnia, mleko, mleko z kaszką, zupkę, owoce (czyli mało kalorycznie) wiec dlatego się budzi na jedzonko. Nie je kanapek, drugiego dania, serków, placków, leniwych - nic ;/ Ja wiem, ze sam w odpowiednim dla niego czasie zrezygnuje z jedzonka, bo to mądry chłopczyk :)

Dzięki dziewczynki :)

Dobrej nocki wszytskim.

Upolowałam sukienke heheheh, ciesze sie ze już mam to za soba. Przymierzyłam kilka szt i wybrałam krótka, skromna. Wesela nie bedzie , wiec mysle ze pasuje ;-) Przymierzałam coś takiego :HIT !! KOLEKCJA 2011 !! OKSANA !!! (1509710333) - Aukcje internetowe Allegro i takiego: Śliczna suknia ślubna z kyształami SWAROWSKIEGO (1485752474) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze kilka innych. Wybór był ogromny ;-)

Ula
ja mojej też daje na noc jesc jak śpi ;-)
Dziunka może Asce faktycznie zebolki przeszkadzaja w jedzeniu, zobaczysz juz niedlugo wszystko wróci do normy ;-)
Kilolek jak dzieciaczki?? Lepiej??

Dziś byłyśmy prawie cały dzien na dworzu, było tak pieknie, ja w samym sweterku chodzilam. Później z Majka bawiłam sie w kotka, chodziłyśmy na kolanach , ona mi uciekała, ubaw po pachy. Teraz tylko mnie kolana bola ale warto było. Teraz moje aniołeczki juz chrapia, ja tez zaraz zmykam bo o 6 pobudka, jutro do urzedu stanu cywilnego idziemy i do ksiedza podpisac protokół. Wiecie moze kiedy sie świadków podaje??

Milej nocy

Ostatnia edycja:
Kilolek mi też sie bardzo podobaja te kiecki "syreny" ale jak ja ubrałam to czułam sie dziwnie, tak nieswojo , obco ale wygladalam dobrze ;-) To kompletnie nie mój styl.

Ilonko - a co Ci sie podobało najbardziej ?

Ula
- mój Patryk ja chorował podjadał w nocy i w dzień kręcił nosem na jedzenie. Moim zdaniem Martolinka ma w 100% racje.
Patryk też się wierci, czasami przebudzi ale nigdy dziecku w nocy nie dam jeść, najwyżej pić. ;-)

Ilonko - a co Ci sie podobało najbardziej ?

Ula
- mój Patryk ja chorował podjadał w nocy i w dzień kręcił nosem na jedzenie. Moim zdaniem Martolinka ma w 100% racje.
Patryk też się wierci, czasami przebudzi ale nigdy dziecku w nocy nie dam jeść, najwyżej pić. ;-)

No wlasnie nie moge znalezc w necie takiej sukni, jutro poszperam to wam pokaze.

reklama
Ja skonczylam oglądac Lisa i wiecie co....wiem ze takich domów i rodziców jak rodzice Szymona jest tysiące i serce mi pęka, serce mi pęka za każdym razem jak widzę w tv dziecko w szpitalu pobite przez rodziców. W głowie mi się nie miesci to wszystko.
I modlę się zeby nic nigdy nie doprowadziło mnie do takiego stanu, zeby tak sponiewierac dziecko jak ta kobieta...jej nie można nazwać matką. Czym musi sie kierować człowiek robiąc i mówiąc takie rzeczy? Kim człowiek musi byc? ech........

Zmykam spać do mojego Olinka, zasnę wsłu****ąc się w jego oddech :) Najchętniej obudziłabym go teraz, przytuliła i powiedziala po raz kolejny dzis jak bardzo go kocham!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry