Witam się i ja
Kilolek ja albo Cię pobiję albo idziemy łeb w łeb, znam się z H od 15 roku zycia (czyli 16-17 lat) i tez od tego czasu jestesmy ze sobą

Po slubie 2 lata bedzie 6 czerwca
O co chodzi z tymi puzlami?> szkodliwe są tylko te co smierdzą czy wszystkie? Maz kupił takie drozsze ze 4 paczki i one nie smierdzą, kiedys kupilam w sieciówce jakies tansze i smierdzialy i oddalam. Mam je wywalic? ech
Dziewczybki nie bójcie się mnie

Ja nie taka groźna
Dzis mielismy piękną noc z jedzonkiem 24, po 5 ale zaraz po butli Olis przekrecał sie na drugi boczek i zasypiał, ja razem z nim
Miłęgo dnia
edit. zapomnialam napisac - Ilona przepraszam ze źle zrozumialam Twojego posta, ale zabrzmiał mi on ironiczne w pewnym momencie, szczegolnie fragment ze nie potrafilas zrozumiec ze u nas nie praktykuje się zawiadomien, ba - nie ma czegos takiego i napisalas ze skoro zaprosilam 200 osob nie mialam kogo zawiadamiac ;/ wierz mi pewnie mialabym jeszcze
Ps. na forum staram się nie unosic ale czasami posty niektorych mam, ktore często krytykują inne mamy odbieram szczeglnie dobitnie

czy to do mnie czy do innych mam

stąd czasami te niesnaski ;(
Kurczę zepsuła mi się wtyczka do odkurzacza, przesilenie chyba - czym ja teraz bede 3 razy dziennie odkurzac? Zawiozę go chyba dzis do wujka do naprawy bo odkurzacz to moje jedyne uzależnienie