reklama

Listopad 2009

Witam, i juz czwartek, czas leci bardzo szybko. Nocka minela chyba dobrze-sama nie wiem, nie pamietam. Mala wstala o 7.00, położylam ja na podusi i zasneła dalej. Dziś postanowilam zrobic wiosenne porządki w szafie-mojej i małej wiec moze coś wystawie na sprzedaż. Stwierdzilam ze musze całkowicie wymienic swoja garderobe i szukam na allegro ciuszków. Po wypłacie zaszaleje-mam taka nadzieje ;-)
Lece dalej ogladać puki mój skarb śpi. papa

reklama
Biedulko, ja jestem z Tobą! A gdzie inni rodzice? Skoro tylko ON tak twierdzi to nie może być wiarygodny. A nie mogą po prostu syna przenieść do innej klasy? matko, naprawdę psychopata!

no nie mogę się nie odezwać.
czyli gdyby Julka przyszła do domu i skarżyła się, że jest prześladowana to ty byś ją po prostu przeniosła do innej klasy ?

To nie psychopata, tylko rodzic, który walczy jak umie o własne dziecko, któremu dzieje się krzywda.
Nie sądzę, że ów rodzic napisał skargę bez jakiejkolwiek próby porozmawiania z wychowawcą. A bezskuteczne próby podejmowania dialogu z wychowawcą, który jest wychowawcą z przypadku, to ja bardzo dobrze znam z włąsnego doświadczenia. Współczuję całej klasie tego ucznia przejść.

Dziewczyny mam do Was ważne pytanie : czy działaja w waszych miastach kawiarnie dla mam z kącikiem zabaw dla dzieci?? Czy chętnie wybrałybyście sie do takiego miejsca?? 2 moje koleżanki i ja zastanawiamy sie nad otwarciem takiego miejsca i chetnie poznam wasza opinie. U mnie w miescie nie ma żadnego miejsca , które przystosowane by było dla rodzin z małymi dziećmi, nie ma gdzie iść z maluchami aby one mogly sie pobawić w bezpiecznym miejscu. Co o tym myślicie?? (Mieszkańców jest ok 30 000 ) . W Warszawie powstała chyba 2 lata temu taka kawiarnia-MamaMia : Mama Mia - kawiarnia (miejsce) przyjazne rodzinie, mamom i kobietom w ciąży. , może któraś z Was tam była?? Czekam z niecierpliwościa na wasze opinie;-)

Ostatnia edycja:
Ilona u mnie narogu jest wlasnie taki klub dla mam z dziecmi..jest tam maly placyk zabaw mamy moga sobie wypic kawke lub cos innego a dzieci sie w tym czasie bawia tez jest tam taki mini lumpeks ale widac ze duzo mam tam chodz...sa tez jakies zajecia dla maluchow... wiecmysle ze to dobry pomysl abys takie cos u sienie otworzyla.

hej dziewczynki :)

u nas Oli od jakiegos tygodnia ogłosił strajk na obiady, czyli lecimy na butli (z mlekiem, z kaszką, z manną, z sinlakiem itd) Pcha rączki tak daleko ze szok. Kupki zielone, 1-2 ale nieładne :) Ząbkujemy także.
Dzis rano zjadł troszkę naleśniczka z sinlakiem i moreklami babci ..... ech nie dokonczę posta bo OLi chce do kurek....woła jaja

Hej :-)
Co tam u Was?

Asia wczoraj zasnęła o 18 i spała do 6:30 z jedną pobudką na mleczko tylko:tak:
Ile Wasze dzieci piją wieczorem mleka? Bo Asia dwie butle - jedna 330ml, druga 125ml:szok: zbankrutuję niedługo:eek:

Zapomniałam Wam powiedzieć.
Okazała się mistrzynią w zdejmowaniu bluzki:wściekła/y: rajstopy już dawno opanowala (pierwszy raz przed Antkiem hehe).
Rano po obudzeniu się od razu idzie do szuflady po skarpetki i mi przynosi żebym jej założyła co by po zimnych kaflach nie chodzić;-) a potem wszystkim szykuje ubrania :tak:

No i zaczęła na okragło wszystko powtarzać. Dziś powiedziałam do niej "Ty mała pipo" a ona "Pipa, pipa" i tak w kółko.

Miłek za to teraz mówi "Kurde w cyc" oraz "Wypić dwa piwka i zapalić papierosy":-D:-D:-D To jego ulubione powiedzonka:-D:-D:-D

No nic wracam do pracy...

reklama
wow Dziunka Twoja Asia jest rewelacyjna:-) co do mleka to moj sie zbuntowal i juz nie tyla mleka na noc od dwoch dni a ja mam problem bo nie wiem co mu dawac do jedzenia??

przy okazji czy na zwyklym MM (Nan) da sie zrobic kakao??bo mam 3 600g opakowania i musze je zuzyc...i co dajecie swoim dzieciom na kolacje??

Ula duzo Oli mleka je zazdroszcze moj nie chce juz nic:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry