• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

Hej.
Przefarbowałam się ale musze nanieść poprawki bo nie złapał kolor w jednym miejscu , wyszły troszke ciemniejsze ale nie jest źle.

reklama
Witajcie:tak:
Dzis pogoda juz nie taka cudowna :-(a szkoda!!!
Czekam aż pralka skończy prać i uciekam do miasta pozałatwiać kilka spraw.

Etna powodzenia dziś u hepatologa!!!!
Anawawka co z Tobą?

Etna ta aktorka to Maglaena Walach. Jest to przepiękna kobieta. Chyba ma naturalny ten kolor a do tego cudna buzia!!!

Hey kobitki! Moje dziecko właśnie rysuje abstrakcje w swoim bloku a ja zaraz musze kawusie... Pogoda dziś tragiczna, aż się nic nie chce. Dobrze, że wczoraj porobiłam sobie na obiad kotlety warzywne więc tylko ugotuje ziemnioczki i gotowe hehe...

Dziunka ja swój rudy musze odnowic a efektu u Ciebie jestem ciekawa :)

Ja też:-p

Hej dziewczynki, u nas dzień po znakiem kataru. Alusia smarkała i kaszlała z tatusiem w domu, a ja w pracy.
W nocy po pólnocy zaczęła kaszleć i rzucac sie po łóżku tak że właściwie w ogóle nie spalam, koszmar jakiś - dziś kaszel jest już bardziej mokry wiec może bedzie trochę lepiej...

Poza tym przydarzyła jej sie kupa w wannie :D. Poznałam po zgoździłaym spojrzeniu że coś jest nie tak i niestety była - przyklejona do dna - FUJ :/

A jeśli chodzi o przyjemniejsze tematy to mamy zarezerwowaną kwaterkę w Gdańsku na drugą połowę lipca, więc może uda nam się spotkać nadmorskie dziewczęta :D ?

Zdrówka dla Alusi!!!

Co do kupy - Asia ostatnio takie bąki w wannie puszczała, trzy serio, głośno było w całym bloku:-D ale kupy nie było ;-)

Co do wczasów! Już nie mogę się doczekać naszego spotkania :-)

Matra zapomniała tylko dodać, że między autobusem i domowym obzarstwem bylo dzwiganie dzieci i wozka na 10 piętro bo winda wysiadła :P
a potem na to konto się obzarłyśmy hihihi

OOOOOOOOO MAAAAAATTTTTKKKKOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja tez mam strasznie romantyczny wieczor: musze zrobic lozko i polozyc sie
znowu sama spac

jesli chodzi o kolor wlosow to podoba mi sie ten:

9ahk0406abnr00.jpg

Mi też, zawsze podniecam się jak widzę jej włosy w Mjak miłość:-D

Witajcie:tak:
Dzis pogoda juz nie taka cudowna :-(a szkoda!!!
Czekam aż pralka skończy prać i uciekam do miasta pozałatwiać kilka spraw.

Etna powodzenia dziś u hepatologa!!!!
Anawawka co z Tobą?

Etna ta aktorka to Maglaena Walach. Jest to przepiękna kobieta. Chyba ma naturalny ten kolor a do tego cudna buzia!!!

Raczej nie. W necie jest sporo jej fotek od blondu po ostry rudy.

Asia dziś się obudziła z zapyziałą buzią. Mam nadzieję ze jest tylko niewyspana.

Hej dziewczyny :)

wczoraj bylam u dentysty kilka godzin zanim mnie przyjela;( ale na szczescie wszystko mam zrobione, dwie wizyty i zabki wyleczone:) bez znieczulenia hehe;) ale jak robila z dwojka to bolalo troche. Ale niestety musze jednego wyrwac;( nie dalo sie Go uratowac (moje zaniedbanie), jutro jade do chirurga i ma sie go pozbyc;) jeszcze nie mialam zeba wyrywanego:) no oprocz mleczakow :P
wracam do domu 14tego (za tydzien w czwartek), czas w Polsce mi super leci, ale chce juz wracac do meza;)
dzisiaj pogoda w miare, nie ma sloneczka ale na szczescie nie wieje.
Mlody wlasnie spi w najlepsze a ja siedze w domu i czekam az powracaja z pracy i szkoly;) dzisiaj jeszcze koelzanke odwiedze, w weekend ma wpasc kuzynka i jakos zleci mam nadzieje:)
anadri piszesz, ze pozbylas sie wozka a masz jakis teraz? Czy Krystianek na nozkach tylko?:)
dziunka kiedys pytalas gdzie jestem w Polsce, sorry dopiero teraz sobie przypomnialam o tym, pod wadowicami :)

tez sie zastnawialam ostatnio czy nie zrobis sobie rudego :) ale na razie chyba nie, juz 2 lata nie farbuje wlosow i fryzjerka w sumie za kazdym razem mi powtarza, ze nie musze bo moj wlasny mam jak farbowany ale ja bym chciala cos chyba jednak zmienic:)

dzien doberek :)
... wstalismy 2 godzinki temu a juz jestem wykonczona ... musze szybko odbudowac kondycje bo mały mnie doprowadzi do zawału serca ! nie nadazam biegac za nim :D

Polaa kupiłam na ebay'u zwykła spacerówkę Hauck:

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
fajny tez wózek :) a wiecie co? Marcelowi sie ostatni czwórka przebija i wiecie co? jeden szpic wychodzi ale skórka/dziąsło zamiast sie rozejść to tak dynda normalnie jakby oderwał sie kawałek i ząb wychodzi....dziwnie tak jeszcze nie mieliśmy a to sobie tam dynda :D

MAMA a krwawi albo mały daje znac że mu to przeszkadza? bo jesli tak to lepiej smigac do dentysty. a jak nie to zostawic w spokoju i "nie wtracac sie" :D

aaaaa Marta rusz du..ę !! (uzależniona)

Hej dziewczyny :)

wczoraj bylam u dentysty kilka godzin zanim mnie przyjela;( ale na szczescie wszystko mam zrobione, dwie wizyty i zabki wyleczone:) bez znieczulenia hehe;) ale jak robila z dwojka to bolalo troche. Ale niestety musze jednego wyrwac;( nie dalo sie Go uratowac (moje zaniedbanie), jutro jade do chirurga i ma sie go pozbyc;) jeszcze nie mialam zeba wyrywanego:) no oprocz mleczakow :P
wracam do domu 14tego (za tydzien w czwartek), czas w Polsce mi super leci, ale chce juz wracac do meza;)
dzisiaj pogoda w miare, nie ma sloneczka ale na szczescie nie wieje.
Mlody wlasnie spi w najlepsze a ja siedze w domu i czekam az powracaja z pracy i szkoly;) dzisiaj jeszcze koelzanke odwiedze, w weekend ma wpasc kuzynka i jakos zleci mam nadzieje:)
anadri piszesz, ze pozbylas sie wozka a masz jakis teraz? Czy Krystianek na nozkach tylko?:)
dziunka kiedys pytalas gdzie jestem w Polsce, sorry dopiero teraz sobie przypomnialam o tym, pod wadowicami :)

tez sie zastnawialam ostatnio czy nie zrobis sobie rudego :) ale na razie chyba nie, juz 2 lata nie farbuje wlosow i fryzjerka w sumie za kazdym razem mi powtarza, ze nie musze bo moj wlasny mam jak farbowany ale ja bym chciala cos chyba jednak zmienic:)

A to daleko ode mnie.

Wstawiaj fotkę bo teraz mnie zaciekawiłaś z tym kolorem włosów;-)

dzien doberek :)
... wstalismy 2 godzinki temu a juz jestem wykonczona ... musze szybko odbudowac kondycje bo mały mnie doprowadzi do zawału serca ! nie nadazam biegac za nim :D

Polaa kupiłam na ebay'u zwykła spacerówkę Hauck:

Bardzo ładna:tak:

fajny tez wózek :) a wiecie co? Marcelowi sie ostatni czwórka przebija i wiecie co? jeden szpic wychodzi ale skórka/dziąsło zamiast sie rozejść to tak dynda normalnie jakby oderwał sie kawałek i ząb wychodzi....dziwnie tak jeszcze nie mieliśmy a to sobie tam dynda :D

Auaaaa boli mnie już całe dziąsło:szok:

Zapomniałam powiedzieć że w koncu czwórki pięknie wyszły, teraz rosną w górę a i dwójki się ruszyły HURRA!

reklama
Auaaaa boli mnie już całe dziąsło:szok:

Zapomniałam powiedzieć że w koncu czwórki pięknie wyszły, teraz rosną w górę a i dwójki się ruszyły HURRA!

No widzisz a Marcel sobie nic z tego nie robi :D
Fajnie szybko Asi wyszły :D i sie zdziwiłam ze na obrazku od razu tyle zębów :D az sprawdziłam czy to od Was czy np z Iloną nie pomyliłam hahahaha

ps. Marcel własnie zjadł II śniadanie [cała kajzerka z masełkiem + jogurt jogobella gruszkowy] no i śpi. A ja lece znów cyknąć pare fotek coby wystawić jakies ciuszki na sprzedaz. Ludzie oszaleli. kupują juz letnie rzeczy. Wiec to co wiosenne nie sprzedałam wystawie ja jesien a teraz śmigam z letnimi.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry