Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No widzisz a Marcel sobie nic z tego nie robi
Fajnie szybko Asi wyszłyi sie zdziwiłam ze na obrazku od razu tyle zębów
az sprawdziłam czy to od Was czy np z Iloną nie pomyliłam hahahaha
ps. Marcel własnie zjadł II śniadanie [cała kajzerka z masełkiem + jogurt jogobella gruszkowy] no i śpi. A ja lece znów cyknąć pare fotek coby wystawić jakies ciuszki na sprzedaz. Ludzie oszaleli. kupują juz letnie rzeczy. Wiec to co wiosenne nie sprzedałam wystawie ja jesien a teraz śmigam z letnimi.
przyjrzałam się porządnie i faktycznie, przebiły się już, ale leeedwusio je widać.
najpierw były dwie górne jedynki, potem dwie dolne, potem dwie górne dwójki, potem dwie górne czwórki, teraz te dwie dolne czwórki i dolne dwójki. Teraz czekamy na trójki (gdzieś znalazłam info że wszystkie siekacze powinny wyjść do 9 miesiąca?????), bo piatki to dopiero od 20 miesiaca do 3 lat wychodzą.U nas nocka znowu koszmarna te zębole nie odpuszczają, kupa prawie wylała się z pieluchy, teraz panicz śpi ale ledwo żyje po tym marudnym poranku. A tu jeszcze obiad trzeba ugotować. Pogoda paskudna wieje i pada brrrr.
Dziunka zainspirowałas mnie i dzis umowiłąm sie na 14 na farbe i henneAntonio oczywiscie ze mna
teraz spi a ja pije kawke!!!
Mama ten Wasz syna ma spust :O
Pathanka oby dzien był lepszy od nocki i poranka!!!!
Dziunka a Ty kiedy sia farbujesz?
ostatnio jednak zauważyłam ze wyszczuplał pomimo tego ze ładnie je, ale chyba poszedł na długość 
Dziunka zainspirowałas mnie i dzis umowiłąm sie na 14 na farbe i henneAntonio oczywiscie ze mna
teraz spi a ja pije kawke!!!
Mama ten Wasz syna ma spust :O
Pathanka oby dzien był lepszy od nocki i poranka!!!!
Dziunka a Ty kiedy sia farbujesz?

Dziewczyny tak piszecie o farbowaniu wlosów , ze i ja zaczełam sie zastanawiac nad kolorem. Chce jakis ciemny blad, jasny braz, widziałyście coś fajnego?? No i koniecznie musze sie wybrac w tym tyg na solarium bo blada jestem ze szok, a ślub juz niedlugo hihihi

ciekawe jakie są ceny takich usług.Dziunka a co myślałaś??
Muszę wam powiedzieć, ze przeraża mnie myśl ze bede podchodzić do ołtarza i wywine orła hahahahah. Nie chodze w wysokich butach, stale na plaskim a do sukienki musze miec jakis obcas![]()
i jeszcze zeby padał deszcz i było na maksa romantycznie!!!! I na maksa wygodnie, żebym dobrze się czuła w swoich ciuchach ( a więc zero obcasów hihi). Żeby bosko po prostu było...A tak, ze to już niedługo i ze Ci fajnie
Musisz mieć obcas? Możesz mieć taki niski przeciez.
Mi też marzy się ślub... ale nie żaden z pompą, absolutnie! Taki kameralny, gdzieś daleko, najlepiej tylko my dwoje i świadkowie, w domku, w lesiei jeszcze zeby padał deszcz i było na maksa romantycznie!!!! I na maksa wygodnie, żebym dobrze się czuła w swoich ciuchach ( a więc zero obcasów hihi). Żeby bosko po prostu było...