E
etna36
Gość
Musze sie Wam przyznac , ze jestem niegrzeczna mamuska... Antek dzis zjadł kaszke i danio i nic wiecej nie chciał zjesc :/ wieczne jeczenie : na raczkach zle , na podłodze zle , ksiazeczki zle , tylko bajki go zadowoliły. Ja zaraziłam sie sie od Antka i mam rope w oku, spuchniete i boli ... do tego 39 na termometrze..miałąm ochote momentami wyjsc i trzasnac drzwiami...
Oj skąd ja to znam
to ich marudzenie czasami sciany rusza, a co dopiero nas. Mysle ze z toba wszystko dobrze, normalne masz objawy matki chorujacego dziecka
Pawel tez caly dzien na powietrzu, jesli chodzi o jedzenie to katastrofa: rano kanapka, 200ml herbatki, potem druga kanapka, z 200ml soku, potem do spania mleko ok 200, potem obiad - lepiej nie mowie ile zjadl dzisiaj tej rybki z groszkiem i marchewka, sok 200ml, potem danio xxl, jablkko - cale, soczek, kukurydze-miesko z kurczaka i marchewke podjadal tacie z galarety jak robil, potem przed spaniem miska kaszy mannej na zwyklym mleku, herbatka i juz na noc nie dalam mu mleka - zły czlowiek ze mnie ale on kiedys peknie.
Dajecie jeszcze swoim mleko modyfikowane? tzn. duzo tego na dzien?
Kilolku biedactwo i Ty i dzieciątka, a najbardziej mi szkoda Michasia
Dziunka a wy zdrowi?????

no tak, ale zjeżdżają z całej Polski...