gosiulek73
mama K&K&A
Anawawka wiem,rozumiem.Tu zawsze brakuje słów.
Nie martw się.Z Twoim maleństwe będzie dobrze.Zobaczysz.
Nie martw się.Z Twoim maleństwe będzie dobrze.Zobaczysz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

lub maz spi jak sie poklocimy
mam nadzieję, że to na szczęście.super niespodzianka, świetnego masz męża :dwow, szok szok szok
ide do pokoiku po to pranie, a bylo troche a tam wyprasowane i karteczka "odpocznij sobie wieczorem"
Maz kolo 18 stwierdzil, ze sie polozy na godzinke przed wyjsciem do pracy, zeby mu oczy odpoczely jak On to mowia ja wyszlam z Mlodym do sklepu i na plac zabaw, troche nam zeszlo, jak wrocilam maz juz sie zbieral do roboty.
A ja jeszcze na wyjscie mu mowilam: " jezu jeszcze ten naroznik i to prasowanie" (lubie prasowac ale juz disiaj nie mialam sily), a On: "dasz rade"
a dopiero teraz zajrzalam do naszego pokoiku, w ktorym w sumie tylko pranie sie suszy albo czeka na prasowanielub maz spi jak sie poklocimy
a tam pieknie poukladane (no nie wszystko tak jak ja ukladam ale przeciez narzekac nie bede) i ta karteczka, uwielbiam Go
etna to nie wiem co doradzicja mam ze skory i na szczescie to sie chyba lepiej czysci.
a słyszałyście o tym wypadku? Rosja. W katastrofie statku na Wołdze mogło zginąć 128 osób - Wiadomości24 jja dopiero dziś przeczytałam i poryczałam sobie nad tymi dziecmi