reklama

Listopad 2009

Witam ;)

wreszcie usiadlam :) ale dzisiaj pracowity dzien a jakie efekty hehe:tak:
maz robil w ogrodku calusienki dzien, i jezdzil na wysypisko chyba z 6 razy:szok:
ale wszystko na szczescie wywiezione, czysciutko sie zrobilo :) a ja z przodu domku plewilam, zamiatalam itp. Oczywiscie przez ten czas jak Mlody spal:-)
a ze spal dzisiaj w dzien 4 godziny:szok: to dalo sie cos zrobic :-D
a teraz czyscilam jeszcze naroznik, mamy jasny i czesto rzeba to robic:wściekła/y:
ale juz blyszczy, nastepne czyszczenie pewno za 3 miesiace najwczesniej:-D
ha i Kuba pozwolil mi dzisiaj kwiatki wyczyscic ;) takze z dnia zadowolona jestem.
Jeszcze prasowanie tylko zostalo...

martolinka, Gosiulek trzymam kciuki jutro za Was:tak: i czekamy na wiadomosci :)
kilolku zla matka? No nie wyglupiaj sie :) niech sobie sasiadka pogada, chociaz tyle moze:-D ja bym ja wysmiala :tak:

kurde nie pamietam co mialam jeszcze napisac..

reklama
anawawka a co Tobie????? czemu się smucisz?
Umkneło mi chyba staracie sie o dzidziusia

polaa daj przepis na czyszczenie jasnej kanamy BŁAGAM jestem zdesperowana wyglądem naszej :(((((. Najchętniej zamówiłabym do tego jakkiegoś fackowca, ale A. Dziunkowy wyjechał :(((((

etna ja mialam zawsze takie chusteczki specjalne do skory:tak: dostalismy jak naroznik kupowalismy i do tego taki balsam nawilzajacy, a ze teraz chusteczki sie skonczyly to wyczyscilam chusteczkami mokrymi Kuby Pampers:-D niewiele sie roznia hihi ;) i nabalsamowalam ;) i naroznik lsni, ale wiem, ze do innego rodzaju skory sa tez inne chusteczki, tak nam gosc mowil w sklepie. A na dlugopis czy cos w tym stylu mamy taki specjalny (ksztalt pomadki do ust) balsamik i smaruje brudne miejsce, potem przecieraz sucha szmatka i nie ma sladu ;)

ohh u mnie sterta prasownaia nawet nie ruszona. Dopiero co wysprzatałam cąłe mieszkanie, a już calusieńkie zasyfione, syzyfowa praca. Jakbym tak miala dziennie kilka godzin na sprzatnie to moze jakos by to wyglądało. Tylko nie sądzę by mi się chciało :D

AZA - to życzę owocnego wyjazdu;-)
Etna - nigdy w życiu, dwie małpki mi starczą, na moje możliwości mini zoo. Chyba pogoda na mnie dołująco wpłynęła, poza tym jedno info - chłopczyk, który miał operację serca, organizm niestety nie wytrzymał nadmiaru chorób i zmarł...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry