gosiulek73
mama K&K&A
Witajcie.
U mnie tescik negatywny:-(Może za wcześnie.Może za słąby a moze po prostu nie jestem w ciąży.
U mnie tescik negatywny:-(Może za wcześnie.Może za słąby a moze po prostu nie jestem w ciąży.

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Heheh, nie ma jak dosadne wytłumaczenieJak to mówi moja szefowa - facetom zawsze chodzi o loda! Nawet jak mówią że nie to o tym myślą;-) ZGADZAM SIĘ Z TYM![]()

Martolinka, fajna jesteś..chciałabym widzieć Twoją minę w momencie robienia testu, a właściwie po..pewnie bezcenna..Zrobiłam dzis test i nie pojawiłą sie zadna kreska ... Okazało sie , ze test przeterminowany o pół rokutrzymałam do w szafce i mam teraz. Mimo tego czuje , ze /@ sie zbliza
![]()

Gosiulek, może faktycznie troszkę za wcześnie na test..Witajcie.
U mnie tescik negatywny:-(Może za wcześnie.Może za słąby a moze po prostu nie jestem w ciąży.![]()
Chciałabym mieć teleporter, żeby móc przenieść się błyskawicznie do Was nad morze..:-)Piękna pogoda nad morzemaz buzia sie smieje
![]()
no dziewczyny sama do siebie sie smiałam
ale kupiłąm nowy test i niestety jedna krecha. Teraz czekam do @ (czwartek/piatek) i dalej do roboty![]()
Gosiulek uda sie zobaczysz? a Ty kiedy masz @ dostać? jakie długie masz cykle
Piękna pogoda nad morzemaz buzia sie smieje
![]()

co za ulga