reklama

Listopad 2009

reklama
Martolinka - buhahhahaha, przepraszam, ale uśmiałam się z całej sytuacji, wyobraziłam sobie, jaka byłaś zaaferowana, zrobiłaś test , a tu ... dup.... nic nie ma , szok, niedowierzanie, nie ma nawet kontrolnej krechy, co jest,, patrzysz na opakowanie i widzisz przeterminowane... Sytuacja jak z jakiejś komedii. ;-)
Gosiulek - spokojnie, poczekaj jeszcze i znów sprawdź;-)
Kobitki nie stresujcie się, najlepsze z tego wszystkiego jest to, że możecie strzelać dalej przytulańćce ;-)

Hej dziewczynki, a u nas coś się kali pogoda..ciemne chmury nad Zabrzem (no tak, wczoraj myłam okna)..ale spacerek zaliczony, zakupki na obiad zrobione, a teraz mała po rosołku śpi..a ja odpoczywam, hihi..

Aza, daj znać,jak tam zakup;-)..my tez kombinujemy nad zakupem jakiegoś kombika, najlepiej opla astry..ale na razie bez ciśnienia..
Anawawka, to niezłą miałaś pobudkę..moja dała mamusi pospać do 8.20..:tak:
Jak to mówi moja szefowa - facetom zawsze chodzi o loda! Nawet jak mówią że nie to o tym myślą;-) ZGADZAM SIĘ Z TYM:-D
Heheh, nie ma jak dosadne wytłumaczenie:-D
Zrobiłam dzis test i nie pojawiłą sie zadna kreska ... Okazało sie , ze test przeterminowany o pół roku:-Dtrzymałam do w szafce i mam teraz. Mimo tego czuje , ze /@ sie zbliza:baffled:
Martolinka, fajna jesteś..chciałabym widzieć Twoją minę w momencie robienia testu, a właściwie po..pewnie bezcenna..:-D
Witajcie.
U mnie tescik negatywny:-(Może za wcześnie.Może za słąby a moze po prostu nie jestem w ciąży.:baffled:
Gosiulek, może faktycznie troszkę za wcześnie na test..

no dziewczyny sama do siebie sie smiałam :D
ale kupiłąm nowy test i niestety jedna krecha. Teraz czekam do @ (czwartek/piatek) i dalej do roboty :P
Gosiulek uda sie zobaczysz? a Ty kiedy masz @ dostać? jakie długie masz cykle

Piękna pogoda nad morzem :) az buzia sie smieje :)

no dziewczyny sama do siebie sie smiałam :D
ale kupiłąm nowy test i niestety jedna krecha. Teraz czekam do @ (czwartek/piatek) i dalej do roboty :P
Gosiulek uda sie zobaczysz? a Ty kiedy masz @ dostać? jakie długie masz cykle

Piękna pogoda nad morzem :) az buzia sie smieje :)

piękna pogoda ????
u mnie tak seeee, mogło być cieplej

zazdroszcze tej "roboty" :)))) będę trzymać kciuki

hej Dziewczyny:-)

martolinka, Gosiulek nastepnym razem sie uda:tak:
my postanowilismy po powaznej rozmowie, ze jednak dalej probujemy:tak:
ale...w moje nastepne plodne akurat bedzie moja mama i tak jakos nie bardzo:sorry2:
ja dzisiaj mam dostac@ ale z moimi cyklami bywa niestety roznie:-(

maxwell ale super, połowkowe:-) nie dziwie sie, ze nie mozesz sie doczekać:tak:

Moi spia :tak: co za ulga:-D
dzisiaj na obiad spagetti :) szybkie a dobre :)

reklama
witam
bylismy dzis z chłopakami w bibliotece, wymienic ksiazki, troch epoczytac, a potem na pobliski placyk poszliszmy. A tam kurcze... no sama nie wiem ale bardzo dziwne wrażenia, zupelnie jak w innym swiecie. Było kilka mamus i kilka niań. Fajnie, bo wszytskie się znaly ale gadki wyłącznie o kasie i wakacjach. Kuba był najstarszy i tak dośc szalał jak to przedszkolak, matki mu dzieci zabierały z drogi a on chciiał z nimi bawić. Inne dzieci czyściutkie, uładzone, grzeczniutkie, wszytsko powolutku,a tu moje szatany i hmmm ja...czułam się jak na świeczniku - nie umalowana, nie natapirowana, w wyciągnietej kiecce hehe normalnie nie jak na placu zabaw tylko jak w klubie golfowym :d dobrze, ze moim dzieciom jeszcze nie przeszkadzają takie rzeczy.

edit: mój też zaczał mnie maltretować o 3 dziecko, a ja jakos nie przekonana do końca jestem... niby chce, ale czy ja mam na to siły i nerwy?

edit2: bleee znalazłam wlasnie w pościeli martwą jaszczurkę bleeee normalnie jak w Afryce - przed wejściem do lóżka trzeba je dokładnie sprawdzić brrrr musze pościel zmienić

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry