• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
noo:/
teraz to mi sie smiac z tego chce ale wtedy nie bylo mi do smiechu:no:

kurcze, obiadek gotowy:tak:
a chlopaki spia w najlepsze a ja glodna :(
Przeciez nie bede Kuby budzila, a maz kazal sie obudzic jak Mlody wstanie.
No nic, trzeba poczekac...

Antek zasnął:tak:
Powiem Wam , ze w Sopocie cuda na kiju przez tę naszą prezydencję. A vipy mało nie rozjechały mnie dziś z dzieckiem na przejściu dla pieszych:wściekła/y: szlak...

Polaa wcale Ci sie nie dziwie... jak tu dunga dunga ma być na całego jak ucho za ścianą:-D

Antek zasnął:tak:
Powiem Wam , ze w Sopocie cuda na kiju przez tę naszą prezydencję. A vipy mało nie rozjechały mnie dziś z dzieckiem na przejściu dla pieszych:wściekła/y: szlak...

Polaa wcale Ci sie nie dziwie... jak tu dunga dunga ma być na całego jak ucho za ścianą:-D

Rajuuuuu, Marta zyc nie umierac :)no zanudzisz sie do jutra bez malucha :)
Juz pisalam na zachowaniu ze Oli jeszcze na dworzu teraz z tatusiem od 17, a ja przylecialam cos zjesc i się wykąpać. Pojdzie spac ok 22 albo i pozniej, w ogole mu sie spac nie chce, a nawet jak ejst juz zmęczony wieczorem po kąpieli, kaszy dostaje drugiej mocy iz asypia jak jest ciemno :)

Ula wiesz ja mam troche rzeczy do zrobienia :) Zawsze jest co robić. Musze skończyc moja mgr , bo we wrzesniu obrona ,a le juz niedaleko do końca . Poza tum ja o 23 maksymalnie już mam odlot i śpie :)

Moje dziecko niestety jeszcze nie śpi bo dopiero co dotarłysmy do domu uff...

Najpierw cała umazała się zielonej farbie, CAŁA, w ruch poszedł aceton...a ciuchy na śmietnik. A jak już wracałyśmy do domu to wyturlała się w kałuży jak piesek:-)

Na razie tylko napiszę Wam że Asia od 8 sierpnia idzie do żłobka. Potem dokładnie napiszę co i jak tylko niech chodzące wkurzajdło zaśnie.

Miśka śpi, wreszcie Was doczytam do końca, bo w dzień zupełnie mi nie daje czasu na to. Mamusiu końcy, mamusiu la ląćki, mamusiu ćytać" i tak w kółko. A ja wkurzam się, bo nie znalazłam nadal żadnego dzieciaczka do opieki na wakacje :(
Dziunka szybko pisz bo umieram z ciekawości!

Pawel zasnal po 20 a ja z nim hmmmmmm
wlasnie wstalam glodna jakas
mąż pojechał w trasę
dziewczyny a co ja mam powiedziec o "dunga, dunga" jak ja mam ciagle ludzi za sciana :) i dziecko w pokoju. Normalnie zakonnicą zostane :P

Martolinka a to świnie grrrrrrrrrr

Dziunka opowiadaj ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry