reklama

Listopad 2009

reklama
My mamy niby 2 pokój, ale... bez drzwi bo tak zaprojektowali, a po drugie Gośka słyszy nawet jak komar piernie... więc... czasami bywa śmiesznie.. a tak a propos "po cichu" kiedyś tak robiliśmy to po cichu, że było słychać tak jakby w kiszkach marsza grało:-D:-D

dziunka fajnie że żłobek udało ci się załatwić :))) ,a twój ledwo pojechał i ty już nie pamiętasz ??? dobre
kilolek kotek wdzięczny to prezenty przynosi :)

Niezły temat:-D
No my na szczęście mamy drugi pokój, z resztą już od jakiegoś czasu Marysia śpi w naszej sypialni sama, a my w gościnnym..niestety, też lubię pohałasować:zawstydzona/y:;-), ale musiałam zmienić nawyki..

zaczynam sie przyzwyczajać
Koszmarem był dla mnie żywy gołąb roztargany po cąłym mieszkaniu, jego krew, pióra, bebechy i inne lemenety, a mimo to skubany walczył (pod naszym łóżkiem oczywiście). A. się nim zajał ale osprzątac musiałam ja :((( bleee

pathanka teraz to moja mama przylatuje a nie tesciowa, nie wiem jak z jej uchem hihih:-D ale tesciowa wtedy rzeczywiscie zagiela mnie pytaniem:(
dzieki Bogu ktos raz za czas przylatuje i w miare na krotko a tak to sami caly czas:-):tak:

etna musi miec sen ten Wasz Pawelek ;) kurde wszyscy w pokoju, Ty przed kompem a On spi:szok: podziwiam ;)
Moj to w swoim pokoiku, drzwi zamkniete, i jeszcze chodze cicho:tak: ale w sumie w dzien jak spi bo na noc tez ma mocne spanie ;) na szczescie

haha anawawka wiem jak to jest po cichu, meczy sie czlowiek jak nie wiem co:-D i jeszcze stres bo zaraz uslysza:tak:
my jak byla tesciowa to cisza zupelna a ja slysze jak Ona pokaszluje co chwile:wściekła/y: cholera, az w koncu jak sie zasmialam to glowa mala:zawstydzona/y:

reklama
Teraz to jeszcze nie jest tak źle bo dzieciaki jak zasną to śpią dość twardo a jak zaczną przychodzic ze swojego pokoju do sypialni rodziców bo zły sen itp.itd. to mój małżonek się śmieje, że zaczniemy zamykać się w łazience.
Uciekam kobietki bo panowie moi już śpią. Kolorowych snów i spokojnych nocek dla wszystkich.

Polaa hihi no może mama troche mniej gumowe ucho ma :tak: Mi to się śmiać chce z mojego, bo czasem jest bardziej przewrażliwiony niż ja, że tatuś z mamusią usłyszą :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry