reklama

Listopad 2009

Pathanka, co fakt, to fakt..;-)

Ja też zmykam..mój już się wykąpał, a że jeszcze zostały dwie godzinki jego urodzin, to dam mu resztę prezentu:-D;-):zawstydzona/y:..

reklama
maxwell Wszystkiego Naajlepszego dla meza ;)

wlasnie przegladam Next-a bo mamy wyprzedaze w tym tygodniu i chce Mlodego obkupic :)
Zarejestrowalam bo dostalam nawet specjalne zaproszenie hihih :)
mogli by dac cos za darmo w zamian ze sie u nich kupuje a nie zaproszenia:-D

muszę Wam napisać, że mamy kilka nowych rybek i to w ekstrawaganckich kolorkach jak na mojego męża: różowe dania i biały glonojad

Etna jaka tajemnicza:-D

Ania jakbyś to robiła kilka razy dziennie a potem nagle przez tydzień nic to też byś zapomniała:-D tydzień jak wiecznośc:-D Ale nie powiem że mi z tym źle;-)

Julia mi tym razem po nocach chodzi ech. A ja jestem padnięta niesamowicie, ledwo siedzę.... pierwszy raz od dawna, ale naharowałam się jak wół u mojej teściowej, jutro wychodzi więc chata na błysk musi byc, a rodzinka burdel zrobiła i na wczasy pojechała. Takiego syfu dawno nie widziałam.

Teściowa wie tylko o cukrzycy, nie wie że to nowotwór złośliwy i że jak chemia się nie przyjmie będziemy czekac tylko na najgorsze:-( ciągle się o Asię pyta, co mloda robi, ile mówi, czy zdrowa, czy grzeczna, a ma 14-cioro wnucząt, w tym młodsze od Asi i 15-ste w drodze. A Asia oczko w głowie:-) zresztą wystarczy spojrzec na mamę i na Asię - kropla w kroplę, nawet z zachowania, najlepsze przyjaciółki. Mała kopia babci:-)
I ryczec mi sie chce że moje dziecko może teraz w każeej chwili stracic TAKĄ babcię, z którą jest tak bardzo związana i że nawet nie będzie jej pamiętac:-(

Dziunka - MUSI być dobrze... a Aśka będzie pamiętać babcię, bo mamusia nie da jej o tym zapomnieć;-) zdjęcia, filmy też można porobić i będzie pamiątka w razie co... dobra z Ciebie synowa tak się narobić.. nie uprawiaj tylko czarnowidztwa;-) głowa do góry i do boju,

reklama
dziunka musisz myslec pozytywanie ale wiem jakie to zycie jest kruche i czlowiek od razu o najgorszym:-( a jak ja slysze rak to az cos sie robi :( mam nadzieje, ze sie jej jednak uda:tak:
rzeczywiscie super z Ciebie synowa:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry