reklama

Listopad 2009

Martolinka zaległa parapetówa :-)Garki dostaliśmy,fajne.Nawilżacz też mamy.
Kurcze ja nigdy takich krótkich cykli nie miałam.Moja siostra ma z tym problem. Prawdopodbnie prolaktyna. Ma jakąś hipo...coś tam.

reklama
Martolinka - dokładnie, co już człowiek zaczyna być "normalny" nie podkurzony, to znów dopada i tak w kółko... hormony rządzą. mi się w pewnym momencie tak rąbło, że miałam co17 dni, potem 21 i wylądowałam u giny ale ta nic nie stwierdziła od czego to, tylko mnie nastraszyła, że mi się szybko jajniki starzeją...
Gosiulek - a macie prodiż?

hej
mam chwile, bo czekam a z moje dziekco łaskawi żeby umyje :/ jeszze do lazienki nie dotarł...

teraz bierze drzwi taranem! ja oszaleje

śmigamy zaraz na plac zabaw, choc nie chce mii sie okrutnie :( ale niestety u rodziców jakis człowiek drugi dzien płytki na tarasie kładzie(jak na razie ma 1 rządek, wiec to jeszcze potrwa) musze chłopaków zabrać żeby nie przeszkadzali i kzywdy sobei nie zrobili. A nie mam humoru zupelnie :((( poleżałaym w chhamak. Musze najpierw jakies zakupy wymysle, bo zglupieje na placu do poludnia

kupilam sobie wczoraj buty na wesele. Nawet łądne choc zupelnie nie takie jak chcialam i wlansie staram sie je rozchodzic, stukam w spzilkach po panelach, nie wiem czy to zniosą (t-shirt, krótkie jeansy i szpilki ;) )

edit: mój syn zasikała sie po sama brodę aaaaaaaaaaaaaaa nie wnikam
i teraz musi sie przebac, a dopiero sie ubral - ubieral sie 40 minut :((((((((

Dziunka jesteś super babką. Musi być dobrze. A czemu teściową wypuszczają do domu?
Agrafka właśnie czemu tak się dzieje.Może ja już jestem stara. Mąż z powodu tego że jesteśmy ze sobą tak rzadko nie czuje się dobrze. Kurcze i co ja mam zrobić?

hej mamuśki

ja tak szybko bo wsoła jestem od wczoraj.
jadę do Lublina do siorki..ach mój kochany LUBLIN :-) wracam w niedziele lub poniedziałek bo zaczyna remont

D megaszczęsliwy :D:D:D

reklama
Hej dziewczyny:-)
U mnie padło kolejne okno - w sypialni..teściowa przyjechała i zajęła się małą, a ja na okno:-)..sama od siebie zaproponowała, że przyjedzie w piątek, żebym mogła spokojnie skoczyć do sklepu i popiec ciasta i co tam chcę, a ona małą zabawi - szoknęła mnie:szok:;-)..
Dziunka, powtórzę za innymi dziewczynami..super z Ciebie synowa..nie jedna by to olała:tak:..no i trzymam kciuki za teściową...
Gosiulek, a może zestaw patelni z Tefala -gdzieś na trzy by starczyło..ja sobie nie wyobrażam innych patelni, niż tylko te..
Kilolek, zdjęcie szpilek poproszę;-)..
Cleo, to udanego pobytu w Lublinie!:tak:
Anawawka i Martolinka, to współczuję Wam tych cykli..u mnie prawie książkowo: 28-30 dni..znaczy było tak;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry