E
etna36
Gość
Ania ja też trzymam kciuki za szczęśliwą podróż
Jedziecie autem?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witajcie.
Teraz tak na szybko bo muszę odpowiedzieć.Później więcej.
Znajomi chcą nam coś kupić do 400zł. Kurcze chyba wszystko mam albo mi się wydaje że tak jest.Powiedzcie co można do tej kwoty fajnego kupić?
Nie mamy grila ale czy my znów tak często będziemy z niego korzystać? Jak nic nie wymyślimy to poprzestanę na nim.
Pomózcie
Witam i ja !
Dziunka - zapewne teraz teściowa docenia Cię ;-) ale Ci tego nie powie możliwe , za to jej zachowanie do Aśki świadczy o tym wg mnie;-) może teraz w chwili szczerości sobie od serca pogadacie i atmosfera się oczyści ...

Dziunka jesteś super babką. Musi być dobrze. A czemu teściową wypuszczają do domu?
DZiunka pisalam Ci pw odnosnie domku co chcesz sprzedac.. dostalas??
M kąpie małego a ja z racji @ nalałam sobie lampke winka i piję Wasze zdrowie
Byłam dziś na plaży z Antkiem choć 3miejskich plaży nie lubię , bo to nie miejsce dla dzieci.. oczywiscie Pani sie doczepiła , ze Antek biegajac o plazy nasypał jej na koc a dla drugiej był zbyt głośny. Wyobrazacie sobie? nie byłąm im dłużna , bo to miejsce publiczne.
Dlatego właśnie Ula kocham Piaski koło Krynicy
Ty to masz zawsze jakies przygody biedulko.. dlatego ja - bo ludzie są różni - rozkładam się tak żeby nikomu w drogę nie wchodzic i żeby dzieci miały pole do popisu, a druga sprawa że sama nie lubię jak ktoś rozkłada się "ręcznik w ręcznik".Ania szerokiej drogi!!
Maxwell okna? Kochana odpoczywaj
Mam dołek, byłam z teściową na spacerze w parku i tam się rozstałyśmy, ja poszłam na przystanek a ona do domu. Po 10 minutach zadzwoniła do mnie i powiedziała że jakiś gnój na rowerze zerwał jej złoty łańcuszek z szyiKurcze, żebym ją odprowadziła, to pewnie nie doszło by do takiego incydentu
![]()

Dziunka co u Was:? Jak teściow?apostaram się gwarą nie zaciągać, a wiecie że tak samo jest z "szfagierką"

jak noworodek.