reklama

Listopad 2009

agrafka ja cię rozumiem ja też nie mogę już na swoje patrzeć, koszmar senny :((((
martolinka ja ci dam diete, a miedzy ktorym cyklem chcesz zgubic te 6 kg i z czego? Musisz mieć teraz silny organizm a nie na diecie

reklama
Agrafka a co to za cud dieta? podziel się? jak nie zafasolkuje teraz to moze jeszcze z 6 kilo bym zgubiła? :P
Martolinka to nie dieta tylko takie ćwiczenia :). Baaardzo stare, miałam kasetę VHS a teraz zdobyłam filmik, bo kaseta juz ledwo wyrabia. To jest Callanetics pani Callan Pinckney, jest też nowsza wersja Bojarskiej, ale ja Bojarskiej strasznie nie lubię oglądać.
Ta gimnastyka bazuje na budowaniu mięśni przez rozciąganie, lub stopniowe napinanie. Jest dość bolesna, przez pierwsze dni bolą mięśnie o których istnieniu dawno zapomniałam, ale jak sie rozruszasz to jest naprawdę super.

Wtedy na studiach ćwiczyłam to właśnie przez 2 miesiace w wakacje 1-2 razy dziennie. Nie stosowałam żadnej specjalnej diety tylko nie jadłam słodyczy i pieczywa. Poza schudnieciem niesamowicie mi się zmieniły proporcje, naparwdę mialam super figurę, którą utrzymalam przez kolejne 2 lata.

Teraz takich efektów się nie spodziewam bo:
a) nie mam już takiej silnej woli
b) nie mam czasu ćwiczyć 2 razy dziennie
c) nie zrezygnuję raczej z pieczywa bo też myślę za zafasolkowaniu więc pieczywo to ważna rzecz w diecie.

Ale może chociaż trochę mięśnie odbuduje w moim obwisłym tyłku :)

O właśnie, kupilam sobie kostium na allegro:
Jednoczęściowy kostium stroj Gabriela KOLOR XL 42 (1700520792) - Aukcje internetowe Allegro
dziś przyszedł. Zamówiłam XL bo L jakiś był mały w biodrach. No i ten w biodrach jest idealny, wreszcie mi balerowy nie wychodzą z nogawek :) ale na biust mam mega protezę z misek :). Normalnie wiatr po nich hula w środku :))))))))))))

Ależ temat następny się rozwinął - ja chyba zrobię WAM fotę mojego brzucha i wrzucę:-D
A teraz coś dziwnego Chowała męża w szafie, wychodził tylko na seks - Wiadomości w Onet.pl
AZA - autko super, spodobało mi się.
Lagajka - szkoda łańcuszka, dobrze że to "tylko skok na łańcuszek.
Dziunka - to powodzenia nocą;-) ; mam nadzieję , że w Asia schudnie a teściowa przytyje i nie tylko.;-)
Ehh i skleroza dopadła,
U nas niestety gorąc, w domu by się klima przydała; lecę wywiesić pranie, które mi się zrobiło...

Ania ja też trzymam kciuki za szczęśliwą podróż :) Jedziecie autem?
dokładnie :tak: , w PL nie mamy auta a mieszkamy za miastem więc musielibyśmy się wszędzie tłuc autobusem ,poza tym sporo możemy ze sobą zabrać ,bo ja większość rzeczy na allegro kupuje ,zwłaszczza teraz dla dzidzi :-)
hey babole! na jeden dzień Was zostawić a tu tyle natworzone... My autko kupilismy, nawet sie pochwale jakie: Passat B5, 1.9 TDI 110 KM, Skóra banan, FULL OPCJA (1695528831) - Aukcje internetowe Allegro :))) Juz nim jechałam i spoko, gorzej będzie z parkowaniem hehe... Poza tym u nas wsio oki :))

Martolinka, Gosiulek miłych dalszych starań i pozytywnego następnego wyniku.

Dziunka jesteś super babka. Sama zarobiona przy dzieciach i jeszcze przygotowałaś wszystko na powrót teściowej, tylko podziwiać. Oczywiście mam nadzieje, że teściowa się pozbiera i jeszcze bedzie buszować z Twoja Asią :)))

Lagajka nawet jak byś była z nią nic to nie dało. Niestety pełno wszędzie tego dziadostwa...

AniaSm bezpiecznej drogi i mam nadzieje, że uda Wam się nas odwiedzić :)))
super autko :tak: , no i też mam taką nadzieje że wpadniemy do Wrocka na jakąś wycieczkę ;-)
Ja chyba zrobię to drastycznie ale wodę będę podtykac, sama wstaję w nocy na picie, wiec moze ten typ tak ma.... ale Asia nawet wyczuje 3 miarki mniej i już nie chce i jest ryk, no zobaczymy. Zasnęła przed 20 wypijając jedną butlę. Kolejnej nie dostanie, tylko wodę.
dziunka pamiętaj że to wszystko robisz dla jej dobra :tak: , mój to na mleko patrzeć nawet nie chce ,a jak mu dajemy butelkę ze smoczkiem (nie naszą bo u nas już takowych nie ma w domu) to odsuwa od siebie z obrzydzeniem na twarzy aż się koleżanka ostatnio z tego śmiała :-D
Ależ temat następny się rozwinął - ja chyba zrobię WAM fotę mojego brzucha i wrzucę:-D
A teraz coś dziwnego Chowała męża w szafie, wychodził tylko na seks - Wiadomości w Onet.pl
chęć posiadania dziecka jest niesamowita :tak::-)

wiecie ja póki co na mój biust nie narzekam :tak: ,powiem więcej jakby taki chciał zostać to było by super ale nie ma szans , przy młodym aż tak mi nie urósł
no i mam nadzieje że rozstępy i celulit mnie ominą jak poprzednim razem :tak:
muszę zaraz zmywarkę odpalić ,przygotować śniadanie i do wyrka bo pobudka o 3 30 najpóźniej
mam nadzieje że Kuba dobrze zniesie pobudkę i potem drogę :-)

ANIA no ciekawa pora na pobudkę. Oby wszystko poszło zgodnie z planem :tak:

LAGJKA co za typ paskudny, ale teraz coraz więcej takich. Twoja obecnośc nic by nie zmieniła.

DZIUNKA POWODZENIA !!! Nie mam pomysłu Jaśko też w nocy je. Pije 210 mleka z 2 miarkami kaszki na noc ok 21 póżniej o 1 180 i o 6 180. I też nie wiem jak go oduczyć tego nocnego podjadania u niego waga w normie, ale ma juz swój wiek i powinien zaprzestac. Jak wyczuje wode to ryk mleko rozcięczone to samo. Hmmmm i bądź tu mądry.

AZA autko super. I powodzenia w magisterce ja pisałam jak byłam w ciązy broniłam się jak byłam w 8 m-cu oj nie chciało sie. Dasz rade :tak:

AGRAFKA z czego ty się chcesz odchudzać. Z ciebie taka chudzina. A piersi hmmmm gdzie one są mąż mówi mi, że mam dwa fistaszki.

Aza super auto!

Marta
mój A by mi nie dał przegapic dni płodnych...i niepłodnych też:-p

Anawawka spokojnej nocy, mnie czeka masakra.

Ania szczęśliwej podróży!

Agrafka fajny ten kostium!

Moje cycki są jakie są, a jak schudnę do 60kg to nie będzie ich wcale - jak ważyłam 58 kg po Julce to cycuszki jak wydmuszki. Teraz z każdym dniem są coraz mniejsze - bo i mleka w nich coraz mniej.

reklama
Mi się marzy 50 kg, ale wtedy obawiam się że cycki będę zwijać na szpulkę :( Teraz jeszcze jakoś ujdzie, bo chodzę z pełnymi mleczarniami. Jak małej brzuszek choruje, to wisi na cycu co 2 godziny. Strach pomyśleć co będzie po.
Dziunka powodzenia w nocy!
Agrafka fajniusi kostium :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry