E
etna36
Gość
martuś tak jak mówiłam Ci przez telefon prolaktyne warto zbadać, u mnie objawem był przyrost wagi, ale i szczuple osoby mogą ją mieć podwyższoną. mi kkiedyś ktoś tłumaczył, że prolaktyna jest odpowiedzialna za donoszenie ciąży i rośnie wraz z fazą ciąży. jeśli kobieta ma ten hormon podwyższony to organizm broni się przed "kojejną" ciążą, żeby nie zaszkodzić tej w której "teraz jest". To Wam wytłumaczyłam, napiszcie chociaz czy mnie trochę zrozumiałyścieTo moze musze zbadac sobie te prolaktyne? Etna Ty miałąs z tym jakies problemy? choc 24 dni to moze nie jest tak czesto?
Dziunka jesteś super babką. Musi być dobrze. A czemu teściową wypuszczają do domu?
Agrafka właśnie czemu tak się dzieje.Może ja już jestem stara. Mąż z powodu tego że jesteśmy ze sobą tak rzadko nie czuje się dobrze. Kurcze i co ja mam zrobić?
święte słowa !!!!!!!
no i super synową!!!!!!
papierek ci w tym nie przeszodził
nie to co ja
ale właśnie robię obiad dla prawie 10 osób to może zaplusuje jak nie spale ulubionych dziecięcych kotlecików

zawsze mu na to czasu brakuje, a dzisiaj o 19.30 mamy wejscie do nexta na necie i mozna kupowac na przecenkach
przed ciaza mialam jeszcze dluzsze, do 40 dni. po ciazy mialam implant, w trakcie roznie, mialam rozregulowany zupelnie, w listopadzie go wyciagnelam i pierwsze 4 miesiace mialam 28 dni a teraz znowu wariuje, ten trwal 28 a poprzedni 33, ach:/ i nie wiadomo jak teraz bedzie, cholera