reklama

Listopad 2009

To moze musze zbadac sobie te prolaktyne? Etna Ty miałąs z tym jakies problemy? choc 24 dni to moze nie jest tak czesto?
martuś tak jak mówiłam Ci przez telefon prolaktyne warto zbadać, u mnie objawem był przyrost wagi, ale i szczuple osoby mogą ją mieć podwyższoną. mi kkiedyś ktoś tłumaczył, że prolaktyna jest odpowiedzialna za donoszenie ciąży i rośnie wraz z fazą ciąży. jeśli kobieta ma ten hormon podwyższony to organizm broni się przed "kojejną" ciążą, żeby nie zaszkodzić tej w której "teraz jest". To Wam wytłumaczyłam, napiszcie chociaz czy mnie trochę zrozumiałyście :P
Dziunka jesteś super babką. Musi być dobrze. A czemu teściową wypuszczają do domu?
Agrafka właśnie czemu tak się dzieje.Może ja już jestem stara. Mąż z powodu tego że jesteśmy ze sobą tak rzadko nie czuje się dobrze. Kurcze i co ja mam zrobić?

święte słowa !!!!!!!
no i super synową!!!!!!
papierek ci w tym nie przeszodził
nie to co ja :(((
ale właśnie robię obiad dla prawie 10 osób to może zaplusuje jak nie spale ulubionych dziecięcych kotlecików :)))) przez to siedzenie na bb

reklama
Witajcie.
Teraz tak na szybko bo muszę odpowiedzieć.Później więcej.
Znajomi chcą nam coś kupić do 400zł. Kurcze chyba wszystko mam albo mi się wydaje że tak jest.Powiedzcie co można do tej kwoty fajnego kupić?
Nie mamy grila ale czy my znów tak często będziemy z niego korzystać? Jak nic nie wymyślimy to poprzestanę na nim.
Pomózcie
ja bym wybrała jakąś wypasioną gofrownicę bo uwielbiam gofry :tak:
Witajcie:tak:

kurcze powróciły moje krótki cykle przedciążowe. Wyobrazcie sobie , ze wczoraj dostałam @
unhappy.gif
.Czyli cykl miał 24 dni!!! ktoś ma takie krótkie?Przegapiłam więc dni płodne , ale nic trudnoi:tak:
ja miałam 24-25 dni a do tego też miałam wcześniej problemy z prolaktyną ale przed pierwszą ciążą i zażywałam na to bromergon ;-) , teraz jak się będziecie starać to sobie policz płodne i z krótkiego i z długiego cyklu ;-):tak: będziesz mieć więcej dużo więcej przyjemności :-):-):-)
hej mamuśki

ja tak szybko bo wsoła jestem od wczoraj.
jadę do Lublina do siorki..ach mój kochany LUBLIN :-) wracam w niedziele lub poniedziałek bo zaczyna remont

D megaszczęsliwy :D:D:D
super to Miłego pobytu :tak:

myśmy niedawno wrócili od lekarza ,bo miałam wizyte a że nie miałam z kim młodego zostawić to poszedł ze mną :-) , wyniki mam dobre , dzidzi serduszko bije a reszte się dowiem jak będe już w pl bo jutro z samego rana wyjeżdżamy :-D:-D:-D:-D już się nie mogę doczekać :-)

Gosiulek - nie używam prodiża, ale moja znajoma go używa - robi przepyszne ciasta, nóżki kurczakowe ;)
Cleo - to miłego wypoczynku.
Maxwell - Ty się nie przemęczaj kobitko ;-)
Ania - wow, to już do pl jedziecie? ale ten czas leci...

Witamy i my u nas było piękne słońce a teraz hmmm czarne chmury co za pogoda idzie się wykończyć. Jaśko śpi jak suseł, a mi się nic nie chce obiad od wczoraj.

DZIUNKA super synowa. A to, że bez ślubu w dzisiejszych czasach to raczej normalne, widomo starsze pokolenie myśli inaczej. Szybko wypisuja teściową.

GOSIULEK ja na pewno coś do kuchni bym wybrała, ale co to sama nie wiem.

Ania szczęśliwej podróży.

MAXWELL ale ty masz pawera kobieto mi się nie chce nogą ruszyć a ty tu o myciu okien mówisz. Nie przemęczaj się.

martuś tak jak mówiłam Ci przez telefon prolaktyne warto zbadać, u mnie objawem był przyrost wagi, ale i szczuple osoby mogą ją mieć podwyższoną. mi kkiedyś ktoś tłumaczył, że prolaktyna jest odpowiedzialna za donoszenie ciąży i rośnie wraz z fazą ciąży. jeśli kobieta ma ten hormon podwyższony to organizm broni się przed "kojejną" ciążą, żeby nie zaszkodzić tej w której "teraz jest". To Wam wytłumaczyłam, napiszcie chociaz czy mnie trochę zrozumiałyście :P
a objawem spadku prolaktyny jest spadek libido

cleo, babo jedna po cąlej Polsce się rozbijasz, a do mnie nie możesz dojechać. A Kubus się codziennie pyta kiedy przyjedzie Igorek. No i kiedy on do Igorka, oczywiście też :D

reklama
Witam ;)
wreszcie sie pozbylam meza:-D poszedl spac, a siedzial przed kompem jak nigdy, szukalam ciuchow dla siebie:szok: zawsze mu na to czasu brakuje, a dzisiaj o 19.30 mamy wejscie do nexta na necie i mozna kupowac na przecenkach:tak: widze, ze moze wreszcie nakupuje sobie :-)

martolinka ale masz krotkie cykle:szok: ja tez wczoraj dostalam @:tak:
ale ja mam rozne cykle, od 28 (teraz tak bylo) do 34 :( i tez nie dam rady dokladnie obliczyc tych plodnych :wściekła/y: przed ciaza mialam jeszcze dluzsze, do 40 dni. po ciazy mialam implant, w trakcie roznie, mialam rozregulowany zupelnie, w listopadzie go wyciagnelam i pierwsze 4 miesiace mialam 28 dni a teraz znowu wariuje, ten trwal 28 a poprzedni 33, ach:/ i nie wiadomo jak teraz bedzie, cholera:wściekła/y:

Ania szczesliwej podrozy, kawal drogi przed Wami. Powodzenia:-)
Ja do Polski jechalam raz samochodem (tzn. dwa razy bo w dwie strony) i powiedzialam, ze juz nigdy wiecej. W pierwsza strone na swieta prawie 30 godzin, korki jak nie wiem co, ale z powrotem "tylko" 22 godziny a nuda przez to straszna, puste drogi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry