reklama

Listopad 2009

My mamy swój domek w którym sami mieszkamy.
Tylko ja coś nie mam ochoty:baffled:

Widzisz Gosiulek, coś w tym jest - są warunki a się nie chce :)
Mi się nie chce w ogóle, jakoś nigdy nie mialm za dużego libido, ale teraz jak Ala się budzi po kilka razy w nocy to już w ogóle zero. Robi się z tego poważny problem małżeński :/
Mnie dobija ta rutyna i standard, prysznic i kanapa w salonie i zawsze stres, byle szybciej bo sie Ala obudzi. Dżizas...
Marzy mi się noc w jakimś hotelu, tylko we 2, moze wtedy mialabym z tego jakąś przyjemność.

reklama
[ dobra z Ciebie synowa tak się narobić..

rzeczywiscie super z Ciebie synowa:tak:

Tylko Wy tak myślicie;-) ja ta przeklęta - bez ślubu z A, a on rozwodnik. Co prawda bezdzietny i żonę miał czarownicę, ale co ślub to ślub, najważniejszy! Nigdy nie czułam się zaakceptowana. Bywały lepsze czasy, bywały gorsze, nigdy nie było normalnie.

MAMA Twój Marcelek wcale a wcale się nie zmienił oprócz tego że urósł i włosy ma dłuzsze:tak: niessamowite:-) jaki słodziak jak był malutki, dawaj jakąś fotę jeszcze:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Teraz tak na szybko bo muszę odpowiedzieć.Później więcej.
Znajomi chcą nam coś kupić do 400zł. Kurcze chyba wszystko mam albo mi się wydaje że tak jest.Powiedzcie co można do tej kwoty fajnego kupić?
Nie mamy grila ale czy my znów tak często będziemy z niego korzystać? Jak nic nie wymyślimy to poprzestanę na nim.
Pomózcie

Witam i ja !
Dziunka - zapewne teraz teściowa docenia Cię ;-) ale Ci tego nie powie możliwe , za to jej zachowanie do Aśki świadczy o tym wg mnie;-) może teraz w chwili szczerości sobie od serca pogadacie i atmosfera się oczyści ...
Gosiulek - frytownica, nawilżacz powietrza z możliwością jonizacji;-), sokowirówka, jakiś robot kuchenny , komplet garów do gotowania na parze - jak coś jeszcze mi przyjdzie do łba to powiem.

Noc mniej więcej spokojna, Gonia spała ok, za to Hanka miała wieczorem napadowy kaszel i koło 6 też ją rwało:zawstydzona/y::wściekła/y: idziemy więc do lekarza. Jak będą miejsca rano to z teściami pójdą, a jeśli po południu to ja z nimi podlecę. Ehh dzieciaki.

Witajcie.
Teraz tak na szybko bo muszę odpowiedzieć.Później więcej.
Znajomi chcą nam coś kupić do 400zł. Kurcze chyba wszystko mam albo mi się wydaje że tak jest.Powiedzcie co można do tej kwoty fajnego kupić?
Nie mamy grila ale czy my znów tak często będziemy z niego korzystać? Jak nic nie wymyślimy to poprzestanę na nim.
Pomózcie

mi do glowy przychodzi jakis fajny zestaw sztućców, moze "wypasiony" zestaw kawowy(dzbanek i filizaneczki(o ile jestescie oczywisdcie maniakami kawy jak ja z mezem hehe;-) ) hmmm to tak na szybko :-)

Myślałam o zestawie kawowym ale nie wiem czy faceci są w stanie mi fajny kupić;-)
Piszcie,piszcie co tylko Wam przyjdzie do głowy.

pojda do sklepu, powiedza, ile mają pieniędzy i juz im ktos cos doradzi... albo poszukaj sama linka - jakies allegro czy podobnie i dostaną konkretną odpowiedz od Ciebie co chcesz ;-)

a u nas znow duchota, mam juz dosc, spac w nocy sie nie da, zyc w dzien sie nie da.... porazka...

zainspirowana zestawem kawowym ide parzyc kawke ;-)

Witajcie:tak:

kurcze powróciły moje krótki cykle przedciążowe. Wyobrazcie sobie , ze wczoraj dostałam @
unhappy.gif
.Czyli cykl miał 24 dni!!! ktoś ma takie krótkie?Przegapiłam więc dni płodne , ale nic trudnoi:tak:

Etny Pawełek jak tylko rodzice są razem blisko to jednego ciągnie na drugi koniec pokoju zeby nie byli razem:-D
Gosiulek ja wziełabym nawilzacz własnie ,albo zestaw porządnych garów. Z jakiej to okazji?
Maxweel 1000 lat dla męża:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry