pathanka
Fanka BB :)
Witamy u nas ciepełko rano jasiek wariował na podwórku teraz spi 2h zaraz pewnie wstanie a ja obiad jeszcze nie gotowy mam bo usiadłam i jak zaczęłam czytać to nie mogłam skończyć. Oczywiście nie pamietam dokładnie co miałam komu odpisać.
MARTOLINKA I GOSIULEK spokojnie kobietki ja test robiłam tydzien po terminie nadejścia @. Jak nie teraz to następnym razem byle bez nerwów. I powodzenia.
MARTOLINKA no twoja dzisiejsza akcja rozbawiła mnie no mine musiałaś mieć super.
ETNA wasza historia straszna grunt, że wszystko dobrze się skonczyło.
ANAWAWKA no nieżle zespól ratowniczy konkretny. A ty głowa do góry, takie historie o śmierci dziecka przygnębiają, ale musisz być dobrej myśli.
KIKOLEK faktycznie jak w klubie golfowym
Nic się nie przejmuj kochana.
MARTOLINKA I GOSIULEK spokojnie kobietki ja test robiłam tydzien po terminie nadejścia @. Jak nie teraz to następnym razem byle bez nerwów. I powodzenia.
MARTOLINKA no twoja dzisiejsza akcja rozbawiła mnie no mine musiałaś mieć super.
ETNA wasza historia straszna grunt, że wszystko dobrze się skonczyło.
ANAWAWKA no nieżle zespól ratowniczy konkretny. A ty głowa do góry, takie historie o śmierci dziecka przygnębiają, ale musisz być dobrej myśli.
KIKOLEK faktycznie jak w klubie golfowym

a ja sie jej pytam a co tak? A Ona na to: " A bo z mama ostatnio nie daje sie wytrzymac"