reklama

Listopad 2009

Kilolek zbadaj się jeszcze raz koniecznie, może niepotrzebnie bierzesz tabletki. Mam nadzieje, że wtedy lekarze się pomylili...

AniaSm no kochana, musisz na siebie uważać i nie dźwigać małego klocka :))) Mam nadzieje, że badania wyjdą w porządku.

Agrafka powodzenia w następnych akcjach łapania siusków, mam nadzieje, że wyniki będą lepsze. Zdróweczka dla Alicji...

Polaa wszystkiego naj,naj... zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :P

Wiecie co, kochane wurzuciłam cały obiad do śmieci. Smażyłam rybe i jak dałam mojemu mężowi to on lubi grzebać i wygrzebał gliste, po prostu masakra... Kurcze, juz chyba nigdy więcej nie kupie ryby bo przecież nikt mi nie da gwarancji, że w są bez gratisów. Musielismy wczoraj pojechać na pizze. Dziś zaś robie tortille z mieskiem i warzywami a na kolacje cukinie nadziewane mięsem mielonym. Robie czystki w lodówce bo w niedziele wyjazd. Nawet dziś zaszaleje i upieke chleb a co tam... W sumie od maja nie jemy chleba ale Konradek lubi dżemik truskaweczkowy więc mu upieke :)))

reklama
wizyte mam na 18 30 :) ,co do dźwigania Kuby to staram się tego nie robić ale nie zawsze się da , poza tym on mi tutaj tak się rozszalał z tymi rękoma bo w NO mogłam go okiełzać i sam dużo chodził na nóżkach ,zobaczymy co dalej będzie
aza współczuje takiego obiadu ,po takim widoku to bym już na pewno nie zjadła ryby afeee
na dzisiaj mam krokiety z kapustą a dla młodego pomidorową , poza tym jedziemy jeszcze na zakupy bo mój potrzebuje nowych spodni ,a wczoraj weszłam do lumpka i kupiłam dla Kuby kilka fajnych rzeczy i dla niuni tuniczkę-sukieneczkę :)

To była ryba Sola mrożona kupiona w Tesco. Oczywiście glista nie żyła i była cieniutka jak igła. Mój Jarek to nawet na necie znalazł zdjęcia i była dokładnie taka sama,... ble...

Witajcie :tak:
w temacie obiadowym , dzis u mnie na tapecie ogórkowa :tak: znowu pada ,a le powoli sie do tego przyzwyczajam;-)
POLAA STO LAT RYBECZKO W OKRAGŁE 25 URODZINY!!!!!!!!!!!!!
Aza ffffuuu nawet sobie nie wyobrazam tego robala ... brrr
Ania powodzenia na wizycie!!!!!!!!!!11

Aza, bleeeee, to niezły mieliście widok wczoraj z tym obiadem:szok::-(..chyba przestanę kupować mrożone ryby..
A na ogórkową jadę jutro z małą do mamy..mniam, robi najpyszniejszą na świecie;-):-) Ja na obiad mam dziś powtórkę ze wczoraj, tzn. Chilli Con Carne:-)

Witajcie znowu nie mam czasu was nadrobić u nas sporo się dzieje remont pełno papierów do robienia no i wczoraj byłam na pogrzebie babci. Mieszkała u córki w tychach mąż wziął urlop a mnie rodzice o 22 zabrali do sibie bo o 3 wyjazd. Uśpiłam Jaśka a o 12 wnocy miałam juz telefon, ze panicz płacze nie chce spać ani jeść. na sygnale jechałam 50 km do synusia. Uśpiłam ululałam i znowu w drogę powrotną.Zdążyłam dojechać przyjechał facet który nas zawoził do 3,5 h pogrzeb chwila z rodziną której nie widziałam z 8 lat i znowu powrót tym razem 5,5 h. Nic nie spałam bo nie dało się tak trzęsło w tym busie. Po powrocie miałam nadzieje na leżakowanie ale moja przylepa dosłownie się do mnie przykleiła i razem zasneliśmy o 20.30 a dziś i tak ledwo na oczy patrze.

PLAA sto lat.

Nie wiem co u reszty postaram się być na bieżąco.

Hej dziewczynki:-)

Bardzo Wam dziekuje za zyczenia;-):tak:
miło:-)

Moja mama z siostra wlasnie pojechaly na lotnisko:-(
jakos tak smutno...:(
siostra plakala a mi sie teraz chce:-(
ach, zycie, wiem ze juz jutro wszystko do normalnosci ale...dzisiaj mi na pewno bedzie przykro jak bede sama jak zawsze siedziala wieczorem :(
maz jak wroci zlotniska idzie spac na pewno bo na 24 do pracy:tak:
a wrocil dzisiaj po 12 po 14 godzinach

Witam się na tym wątku :)
wstalismy o 7, poszlismy spac na drzemkę o 13. Nie wiem kiedy mi te 2 godzinki zleciały, idę sie polozyc :)
zrobiłam dzis sernik pieczony z kremówką, uróśł ponad blachę bardzo duzo a po wyjęciu opadł ale bedzie i tak pyszny. A na obiad pizza, Olis bedzie robił ją ze mną, kroił składniki. Mam na niego patent z kanapkami, nadziewa na wykałaczki i wcina, ogorka, kanapkę, pomidorka, parówkę. Wczoraj i dzis zjadł pięknie. A i od jakiegos czasu mi je pełną flaszkę mleka nie 180 jak zawsze ale ok 260 ml :)

zmykam bo ledwo na oczy patrzę.

Pola a ile byla w Ciebie siostra? Nie mogła przyjechac na całe wakacje? Tobie było by przyjemnie a i Ona dobrze się tam u Ciebie czula, wiec moze nastepnym razem dłuzej bedzie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry