• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Kilolek zbadaj się jeszcze raz koniecznie, może niepotrzebnie bierzesz tabletki. Mam nadzieje, że wtedy lekarze się pomylili...

AniaSm no kochana, musisz na siebie uważać i nie dźwigać małego klocka :))) Mam nadzieje, że badania wyjdą w porządku.

Agrafka powodzenia w następnych akcjach łapania siusków, mam nadzieje, że wyniki będą lepsze. Zdróweczka dla Alicji...

Polaa wszystkiego naj,naj... zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :P

Wiecie co, kochane wurzuciłam cały obiad do śmieci. Smażyłam rybe i jak dałam mojemu mężowi to on lubi grzebać i wygrzebał gliste, po prostu masakra... Kurcze, juz chyba nigdy więcej nie kupie ryby bo przecież nikt mi nie da gwarancji, że w są bez gratisów. Musielismy wczoraj pojechać na pizze. Dziś zaś robie tortille z mieskiem i warzywami a na kolacje cukinie nadziewane mięsem mielonym. Robie czystki w lodówce bo w niedziele wyjazd. Nawet dziś zaszaleje i upieke chleb a co tam... W sumie od maja nie jemy chleba ale Konradek lubi dżemik truskaweczkowy więc mu upieke :)))

reklama
wizyte mam na 18 30 :) ,co do dźwigania Kuby to staram się tego nie robić ale nie zawsze się da , poza tym on mi tutaj tak się rozszalał z tymi rękoma bo w NO mogłam go okiełzać i sam dużo chodził na nóżkach ,zobaczymy co dalej będzie
aza współczuje takiego obiadu ,po takim widoku to bym już na pewno nie zjadła ryby afeee
na dzisiaj mam krokiety z kapustą a dla młodego pomidorową , poza tym jedziemy jeszcze na zakupy bo mój potrzebuje nowych spodni ,a wczoraj weszłam do lumpka i kupiłam dla Kuby kilka fajnych rzeczy i dla niuni tuniczkę-sukieneczkę :)

To była ryba Sola mrożona kupiona w Tesco. Oczywiście glista nie żyła i była cieniutka jak igła. Mój Jarek to nawet na necie znalazł zdjęcia i była dokładnie taka sama,... ble...

Witajcie :tak:
w temacie obiadowym , dzis u mnie na tapecie ogórkowa :tak: znowu pada ,a le powoli sie do tego przyzwyczajam;-)
POLAA STO LAT RYBECZKO W OKRAGŁE 25 URODZINY!!!!!!!!!!!!!
Aza ffffuuu nawet sobie nie wyobrazam tego robala ... brrr
Ania powodzenia na wizycie!!!!!!!!!!11

Aza, bleeeee, to niezły mieliście widok wczoraj z tym obiadem:szok::-(..chyba przestanę kupować mrożone ryby..
A na ogórkową jadę jutro z małą do mamy..mniam, robi najpyszniejszą na świecie;-):-) Ja na obiad mam dziś powtórkę ze wczoraj, tzn. Chilli Con Carne:-)

Witajcie znowu nie mam czasu was nadrobić u nas sporo się dzieje remont pełno papierów do robienia no i wczoraj byłam na pogrzebie babci. Mieszkała u córki w tychach mąż wziął urlop a mnie rodzice o 22 zabrali do sibie bo o 3 wyjazd. Uśpiłam Jaśka a o 12 wnocy miałam juz telefon, ze panicz płacze nie chce spać ani jeść. na sygnale jechałam 50 km do synusia. Uśpiłam ululałam i znowu w drogę powrotną.Zdążyłam dojechać przyjechał facet który nas zawoził do 3,5 h pogrzeb chwila z rodziną której nie widziałam z 8 lat i znowu powrót tym razem 5,5 h. Nic nie spałam bo nie dało się tak trzęsło w tym busie. Po powrocie miałam nadzieje na leżakowanie ale moja przylepa dosłownie się do mnie przykleiła i razem zasneliśmy o 20.30 a dziś i tak ledwo na oczy patrze.

PLAA sto lat.

Nie wiem co u reszty postaram się być na bieżąco.

Hej dziewczynki:-)

Bardzo Wam dziekuje za zyczenia;-):tak:
miło:-)

Moja mama z siostra wlasnie pojechaly na lotnisko:-(
jakos tak smutno...:(
siostra plakala a mi sie teraz chce:-(
ach, zycie, wiem ze juz jutro wszystko do normalnosci ale...dzisiaj mi na pewno bedzie przykro jak bede sama jak zawsze siedziala wieczorem :(
maz jak wroci zlotniska idzie spac na pewno bo na 24 do pracy:tak:
a wrocil dzisiaj po 12 po 14 godzinach

Witam się na tym wątku :)
wstalismy o 7, poszlismy spac na drzemkę o 13. Nie wiem kiedy mi te 2 godzinki zleciały, idę sie polozyc :)
zrobiłam dzis sernik pieczony z kremówką, uróśł ponad blachę bardzo duzo a po wyjęciu opadł ale bedzie i tak pyszny. A na obiad pizza, Olis bedzie robił ją ze mną, kroił składniki. Mam na niego patent z kanapkami, nadziewa na wykałaczki i wcina, ogorka, kanapkę, pomidorka, parówkę. Wczoraj i dzis zjadł pięknie. A i od jakiegos czasu mi je pełną flaszkę mleka nie 180 jak zawsze ale ok 260 ml :)

zmykam bo ledwo na oczy patrzę.

Pola a ile byla w Ciebie siostra? Nie mogła przyjechac na całe wakacje? Tobie było by przyjemnie a i Ona dobrze się tam u Ciebie czula, wiec moze nastepnym razem dłuzej bedzie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry