reklama

Listopad 2009

musicie tyle pisać :-D

Pola
Wszystkiego Najlepszego!
dotpay08-17cd.jpg

a ja dziś zrobiła mniam mniam leczo ,Nawet Igi pojadł a ja już jem na siłę z łakomstwa bo ledwo mieszczę :-D

Aga Igiemu nie obcinałam włosów bo ma ich niewiele a to kukuryku na głowie tylko tak wyglada jakby były włosy długie były

reklama
Ula siostra byla tylko tydzien albo az:-D pierwsze byl plan, zeby na dluzej nawet na cale wakacje ale wydaje mi sie, zeby tesknila. Jest jeszcze dzieckiem a po drugie ja sie nie wybieram do Polski w najblizszym czasie i nie lecialabym z Nia a tata obecnie jest w USA, mama nie bedzie miala urlopu i nie bardzo mialby kto po Nia przyleciec. Poplakala sobie troche (ja tez:zawstydzona/y: bo to troche jednak przykre mimo, ze czlowiek juz dawno przyzwyczajony, ze mieszka tutaj i jest mu dobrze ale jednak to siostra:)) ale jej przejdzie na pewno, w ndziele ma miec kuzynki na caly sierpien, przyjezdzaja do swojej babci a naszej cioci, ktora mieszka od razu obok wiec bedzie miala rozrywek ciag dalszy ;)

Cleo dziekuje, sliczny bukiecik:tak:

Wlasnie Mlody poszedl spac, maz tez spi a ja mam taki sobie humor :(

oglądałam hehehe :)

jestem po usg , na 100% dziewczynka :))) ale wstydliwa że hej ;) nie chciała się nam za żadne skarby pokazać w całości tylko widzieliśmy buźkę bokiem tzn z profilu ,ale niesamowite to było jak ją tak oglądaliśmy w 4d :) ,no i najważniejsze wszystko z nią ok tzn lekarka coś tam mierzyła coś oglądała i mówi że zdrowa ,no i wykluczyła wodogłowie, downa i inne choroby :))) , a jeszcze jest tydzień większa niż wiek ciąży pokazuje :) więc pewnie znowu będę miała dużego bobasa :)
a z Milenką też już lepiej bo biegała dziś po korytarzu :)

Polaa, nie smutaj się, będzie oki!!
Ania - super wieści!!! Dawaj foteczki!:-)
Martolinka - ja Ci tez podsyłam troszkę:tak:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

reklama
Polaa, nie smutaj się, będzie oki!!
Ania - super wieści!!! Dawaj foteczki!:-)
Martolinka - ja Ci tez podsyłam troszkę:tak:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
fotki może jutro bo płytka została w samochodzie ,ale buzi nie widać bo leżała bokiem i co chwilę się jeszcze przykrywała rączką albo pępowiną :)

mama Milenka ma rotę i była bardzo osłabiona ale już lepiej a kolejne badania będą robić w poniedziałek i wtedy się okaze czy już ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry