ja też trzymam![
Ok, trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę u kardiolog , zapewne w Poznaniu nie będę miała okazji wejść na net, ale jak wrócę zdam relację;-)
Dobrej nocy i weekendu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja też trzymam![
Ok, trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę u kardiolog , zapewne w Poznaniu nie będę miała okazji wejść na net, ale jak wrócę zdam relację;-)
Dobrej nocy i weekendu.
i jeszcze jaby mu mało........no nieźle. Znów ma boom jedzeniowy...oglądałam hehehe
jestem po usg , na 100% dziewczynka)) ale wstydliwa że hej
nie chciała się nam za żadne skarby pokazać w całości tylko widzieliśmy buźkę bokiem tzn z profilu ,ale niesamowite to było jak ją tak oglądaliśmy w 4d
,no i najważniejsze wszystko z nią ok tzn lekarka coś tam mierzyła coś oglądała i mówi że zdrowa ,no i wykluczyła wodogłowie, downa i inne choroby
)) , a jeszcze jest tydzień większa niż wiek ciąży pokazuje
więc pewnie znowu będę miała dużego bobasa
a z Milenką też już lepiej bo biegała dziś po korytarzu![]()

Ale stwierdziłam, co będę sama z Marysią siedziała, a, że mama ma dzisaj wolne, więc męzul nas zawiózł po drodze do roboty:-)
Juz nie wiem czy smiac sie czy płakać ale chłopak ma do tego szczęscie jak nikt inny. Wywalił zabawki z plastikowego kosza [taki jak ula pokazywała na zakupach] po czym oparł sie o brzeg a on poszedł do góry i walnął go w usta przecinając skórke z dolnej wargi. I to nie tak na prosto ze kreseczka jest tylko tak bokiem jakby troszke odkrojone było.......po prostu eh brak słów......A mnie od razu serce staje bo wiem ze uważać musi na tego nieszczęsnego zęba 

Uffffffffff 2/3 roboty zrobione. Młody od 2 godz. spi. Na dole pozostało mi tylko umyć podłogi a na dole ganek. A wiecie co?? Marcel dzisiaj rozwalił wargeJuz nie wiem czy smiac sie czy płakać ale chłopak ma do tego szczęscie jak nikt inny. Wywalił zabawki z plastikowego kosza [taki jak ula pokazywała na zakupach] po czym oparł sie o brzeg a on poszedł do góry i walnął go w usta przecinając skórke z dolnej wargi. I to nie tak na prosto ze kreseczka jest tylko tak bokiem jakby troszke odkrojone było.......po prostu eh brak słów......A mnie od razu serce staje bo wiem ze uważać musi na tego nieszczęsnego zęba
![]()