reklama

Listopad 2009

reklama
śmiałam sie ostatnio , ze ja tu tak głośno trąbię , że chcę dzidzi , że sie staramy a tu proszę dziewczyny bawią się w podchody:-D w kolejke drogie panie , w kolejke :-D
moze zrób test?

Trzymam za słowo ;-) numer masz więc będę czekać:tak: Ja testuje za tydzień i jestem ciekawa czego sie dowiem...

Przyglądam sie właśnie Sebastianowi Karpielowi- Bułecce i wiecie co pierwsze pomyślałam " Ale to byłby dawca...":-)odbiło mi

reklama
hej dziewczynki
my od rana latamy jak frygi, na miescie na stacji kolejowej (mamy taką duzą z ilomas tam torami, peronami itd) spędzilsimy dzis ze 2h Oli kocha pociągi do tego stopnia ze bajek juz nie chce oglądac a H na youtubie wlączył mu jeżdżace pociągi i to był błąd, bardzo często prosi o ich włączanie, musze laptopa chowac - jest zakochany po uszy w nich!

Bylismy na pomiarach w przychodni, na spacerku, na targu, wrocilismy o 12 Olis zjadł (dzięki tym ktorzy wymyslili wykalaczki, patyczki do koreczków itp) Olis pieknie zjadł parówkę, chlebek z serkiem i pomidorka. Po czym "wygonił" babcią i domagał sie mamy do czytania bajek, zasnął niewiadomo kiedy o 12.50 :)

a ja gotuję i niech się dzieje co chce, Olis dzis ten obiad zje!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry