Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
etna u nas piłka nożna była w zeszłym roku ;-)a teraz myślałam coś zbliżonego do jego ulubionych klocków ale to się dopiero okaże ile ja będe mieć czasu na przygotowania ;-)
.
Asia też nie za bardzo za rękę bo musi przejść przez każdą dziurę w krzakach i wdepnąć w każdą psią kupę
Ale ostatnio coś protestuje i chce tylko na nogach więc ćwiczymy, ale chyba kupię smycz.
echhhhhhhh............ Ale piękna u nas pogoda........prawie jak wiosna :-) wietrze na całego..........
, nie szaleje tak u nich
nie znam dziecka , które u kogoś by szalało tak jak w domu
albo przy rodzicach. Dziecko zobaczy matkę/ojca i już dostaje małpi rozumek albo marudzi
a księgową jestem...
To normalnenie znam dziecka , które u kogoś by szalało tak jak w domu
albo przy rodzicach. Dziecko zobaczy matkę/ojca i już dostaje małpi rozumek albo marudzi
My siedzimy od rana w biżuterii szefowej, segregujemy, układamy, liczymy, masakraa księgową jestem...
Jak mamy być grzeczni, skoro jak byliśmy mali, to oglądaliśmy Tarzana, który chodził półnago. Kopciuszek wracał o 12.00 w nocy. Pinokio kłamał. Alladyn był złodziejem. Batman jeździł 320kmh. Królewna Śnieżka mieszkała z 7 chłopakami. Papaj palił fajki i miał pełno tatuaży. Pacman biegał po ciemnej sali i jadł kolorowe pigułki od których dostawał energii. Bolek i Lolek oraz Tola, żyli w trójkącie. Żwirek i Muchomorek byli parą. A Pan Kleks czytał poradniki Młodego Zielarza, Kaczor Donald chodził bez majtek, a Smerfetka była tylko jedna na wioskę!!