reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie,
wybrałam sie dzis z młodym na Chełm na plac zabaw , bo z rana było bardzo brzydko. Młody zaskoczył mnie jaki jest odważny ,czasem aż przesadzał , ale było mi to na rękę bo nie wszędzi dałabym rade sie wcisnąć

Dziunka to grrruby ten WAsz kot. Ma dopiero rok a już taki okaz;-)Myszkin ma prawie 5 i waży 8,5 kg i sama wiesz jakie to bydle:tak:
Agrafka jest teraz jakis syrop dla kobiet w ciąży Prenatal chyba wyprodukował tę serię:tak:
Kilolek może pomyslisz o jakims domowym interesie?:tak:
Maxweel powodzenia w ogarnianiu młodej:tak:
Anawawka a czemu Hania tak zle znosi przedszkole?

Ostatnia edycja:
Martolinka - sama nie wiem co z Hanką mam począć... zacznijmy od tego, że na adaptacji ( od 26 sierpnia )było super hiper, podobało jej się, 1 i 2 września też było ok, potem dostała kataru i została w domu, widziała się jeszcze z kuzynką, od tamtego momentu ( te dwie sprawy wyszły równolegle ) przedszkole stało się tematem przepychanek słownych.. pochodziła 4 dni po 20 września i znów nam się rozłożyła chorobowo na 2 tyg., 10 i 11 października poszła znów do przedszkola i znów choroba, siedziała do 24... może to opóźniona adaptacja albo ta kuzynka jej coś poopowiadała, że ta się stresuje. Jeśli ma podobny charakter do mojego to każda sytuacja nowa powoduje stres, poza tym chce być najlepsza, a tu nie zawsze jej wychodzi. Jest wrażliwcem, przeżywa 2x bardziej wszystko niż normalny człowiek... Trudny charakter, poza tym jest inteligentna i nie wystarczy jej zwykłe tłumaczenie... ehhh . Mam nadzieję, że jeśli jej chobora nie złapie i pochodzi do grudnia to będzie się cieszyć zabawą z dziećmi.

Teraz na zimę dodatkowo obrósł futrem i mógłby tylko jeść i jeść. Ograniczam mu , bo niedługo w drzwiach się nie zmieści;-)

Kobitki Wy planujecie jakas impreze na 2 latka? Ja zobacze jak się z kasą poukłada , ale mysle o party dziecięctm , ale u tescia , bo u nas już w zeszłym roku było ciężko

Anawawka nie pozostaje nic innego niż przeczekać i .... tłumaczyć. Nie macie wyjścia , ale tez tam krzywda jej się nie dzieje. A może jeszcze babcia jej coś naopowiadała ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry