reklama

Listopad 2009

Kasiula trzymam kciuki. Uszy do góry.

najlepsze sa te babcie co muszą siedzieć, bo je nogi bolą ale na tych nogach maja wysokie obcasy!

My się zaraz bierzemy za malowanie ozdób z masy solnej. Może jutro zrobimy pierniczki. Tak mnie nasżło,z e mgę zrobbić troche takich wielgasnych. Mam foremki do piasku - domki, takie duze. Może jakby ciasto grubiej rozwałkować i te domki takie spore (no troche wieksze jak dloń) wyciąć to może fajne chatki by wysżły. Myslicie, ze mogę takie grubsze zrobić?

reklama

najlepsze sa te babcie co muszą siedzieć, bo je nogi bolą ale na tych nogach maja wysokie obcasy!

My się zaraz bierzemy za malowanie ozdób z masy solnej. Może jutro zrobimy pierniczki. Tak mnie nasżło,z e mgę zrobbić troche takich wielgasnych. Mam foremki do piasku - domki, takie duze. Może jakby ciasto grubiej rozwałkować i te domki takie spore (no troche wieksze jak dloń) wyciąć to może fajne chatki by wysżły. Myslicie, ze mogę takie grubsze zrobić?

Myśle ze mozesz, tylko dluzej bedzie sie piec ;-)

Kilolek jak robisz z mojego przepisu to musisz pamiętać, żeby od razu wyciąć cały kształt i nic nie "dolepiać". Bo to dolepione przeważnie odpada np. przy wyjmowaniu:baffled: w zeszłym roku robiłam piernikowe ludziki, właśnie dolepiałam np głowę i chyba z 6-ciu jeden się ostał:cool: a ten co się ostał to lekko się przyjarał:-D

hej

żyje ale ledwo...musiałam wziąść tablteke mocna podczas karmienia nie bardzo można ale już Igi tyle nie cmoka to nic mu nie będzie raczej.zresztą taki ból że truciznę by się chciało łyknąć aby przeszło.i nadal troche boli ..jezusiu ..

Kasia mam nadzieję że test bedzie taki sam II

Kasiula a jak z mową u Pawełka? Widzisz wpływ problemów ze słuchem na jego zachowanie? Ciekawa jestem czy za te nowe wkładki płacicie? Pamiętam że na początku to była masakra z tymi refundacjami:baffled: Trzymam kciuki za fasolkę
Mowa jak Mowa myslalam ze jest "do tyłu" z tym ale ostatnio jakos wiecej zaczał mowic ale wg chłopca w jego wieku <jest u nas w rodzinie> nie odbiega znacznie a moze i wcale... jednak co do rozwijających sie szybciej dziewczynek to prawda Natalka mojej siostry mowi wiecej słow a jest 4m młodsza u logopedy mamy taka kolezanke Pawełka w marcu 3 lata a gada mozna powiedziec całymi zdaniami :) co do wkładek sa na NFZ i nie płaci sie ich koszt to 20 zl za sztuke chyba dopierojak dziecko wieksze to robia inne i wtedy chyba doplacic trzeba 30 zł + NFZ cos takiego a z fasolka ok potwierdzona zaraz dzownie umowic sie na wizyte

Kasiula serdecznie Ci gratuluję:tak:szykujesz się na wrzesień?:tak:
na sierpień :) wg kalkulatora 24 :)

oj dzieki :)

Dzis z rana wstalam i co zrobiłam ??????????? nie nie, nie test..... poszłam sie wysikac do kibla :D po fakcie przypomnialam o tescie hahahahah cała ja ;] ... poczekałam chwile i wykrzesałam odrobinke moczu na test :) Potwierdzony 2 testem krechy zdecydowanie mocniejsze :) biore sie za telefon i umawiam wizyte

Kasiula SIUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! A długo u Was czeka się na wizytę bo jak krótko,a to dopiero trzeci tydzień to jeszcze bym się chyba wstrzymała. Będzie jeszcze niewiele widać, a i serduszka jeszcze nie ma.

A co Cię boli biedulko?

Dziunka oj ten woreczek żółciowy mam jakiś felerny,złogi jakieś i musze uważać żeby w kamienie się nie zamieniło.tylko że ja nie jadkam nic tłustego...no chyba że kotlet mi zaszkodził ,a to smażone...mówię Ci skonać można..jak na porodówce prawie

Kasia super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to termin na kiedy ????

Czeee
Kasiiula - to będziemy miały dzieci z tych samych miesiąców ;-):-D:-D sierpień piękny miesiąc, ale całe lato trzeba się kulać ;-)
Martolinka - takie są te niektóre paniusie... szkoda gadać i się denerwować.
Cleo - mam nadzieję, że ból przejdzie, a jak nie leć do lekarza.

Znikam na inne wątki.

reklama
Kasiula SIUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! A długo u Was czeka się na wizytę bo jak krótko,a to dopiero trzeci tydzień to jeszcze bym się chyba wstrzymała. Będzie jeszcze niewiele widać, a i serduszka jeszcze nie ma.
nie wiem wlasnie chce zapisac sie odrazu po nowym roku bo chyba do 8tc powinnam byc na 1 wizycie tak ? a teraz wczesniej to spokojniej zapisze sie na wizyte :) wg obliczen bedzie to 6tc i ktorys tam dzien :D
Kasia super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to termin na kiedy ????
:) DZIEKI wg kalkulatora 24 sierpień

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry