Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnieKasiu no do 10 tyg musisz się pokazaćbo inaczej becikowe Ci przepadnie
![]()
dziekujeKasiula gratulacje
no to się go pytam po co mialam przyjść wczesniej? ale odp nie uzyskałam.
po połdniu po drugiej i jeszcze jakies ozdobne elementy. Pierniki na bank będa wielkie, bo nie wyrobię. Jakąś cepelię otworzę przed świetami chyba
ja byłam w 5 tyg to kazał przyjść w 9-tym, bo w 5-tym był tylko pęcherzyk i nawet karty ciąży nie chciał dać. Potwierdził że to jest ciąża, ale że nie było serca to mogło być tylko puste jajo. Ale się denerwowałam do następnej wizyty że nic z fasolki nie będzie:-(
, a poza tym umowę mam do 6 stycznia a mama leci do PL 3 , na pewno będzie mi jej bardzo brakować ale mam nadzieje że jakoś dam rade , poza tym w końcu zacznę korzystać z chusty ;-) 
, więc muszę coś wszyć w nogawki bo mi szkoda żeby leżały w szafie takie cieplutkie
Zaczęłam ją kołysać i śpiewać i nagle jakby piorun mnie trafił. Przecież ostatni raz jej to śpiewałam jak była maleńka, a w ten sposób zawsze usypiała ją moja teściowa, ostatni raz w wakacje, no i głos mi się załamał i poryczałam się jak głupia, i ryczę dalej, że też moje złotko ma taką pamięć i to straszne, że straciła taką wspaniałą babcię:-