Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
będę suszyła do stroików na cmentarz , na choinkę i do powieszenia w domuMarta a co bedziesz robiła z tymi cytrusami? suszyla tylko czy cos innego?

u mnie w rodzinie wszyscy mają książeczki, w pracy też ma prawie każdy. Wszędzie gdzie rządaja ubezpieczenia pokazuje książeczkę i wszędzie jest honorowana. Może poprostu nie wydają juz nowych ale zdecydowanie nadal sąCzłonków zgłasza się na druku ZCNA i ten druk jest dowodem ubezpieczenia. Niestety nie wszędzie honorują samo RMUA, dlatego ważne jest abyście ZCNA miały zawsze przy sobie. Legitymacji ubezpieczeniowych już nie ma, nie wiem jak to jest z honorowaniem ich, ale u nas w przychodni dowodem ubezpieczenia jest tylko RMUA, ZCNA lub legitymacja rencisty/emeryta.
Lotka po prostu zgłoś się po ZCNA, a RMUA powinnaś dostawać co miesiąc. Aktualnym RMUA jest to za PAŹDZIERNIK 2011, za listopad będzie aktualne po 15 grudnia.
u mnie w rodzinie wszyscy mają książeczki, w pracy też ma prawie każdy. Wszędzie gdzie rządaja ubezpieczenia pokazuje książeczkę i wszędzie jest honorowana. Może poprostu nie wydają juz nowych ale zdecydowanie nadal są