polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
Hej 
agrafka śliczne pierniczki
Gratuluję ruchów
Na ktorego czerwcamasz terminj??
Kasiula haha, jakbym o sobie czytała
jak ja robilam test to tak samo, pierwszy dzien zapomnialam, zeby rano wiec zrobilam pozniej, wyszla blada kreseczka, stwierdzilam, ze zrobię jutro rano i co?? zapomnialam, tez z drugiego moczu robiłam
ale juz kreseczka wyrazniejsza 
to bedzie roznica miedzy naszymi dziecmi 2 miesiące. Gratuluję:-)
Martolinka a mojej prababci zabraklo 4 miesiące, zeby zostala praprababcią, miala 95 lat jak zmarła. i to została by podwojna bo siostra urodzila tyddzien po mnie. Ale niestety...:-(
Byłam dzisiaj u Klaudzi
ale z Oliverka fajny chłopak
a moj Kuba sierota ma caly spuchniety policzek i szramę:-(
agrafka śliczne pierniczki

Gratuluję ruchów
Kasiula haha, jakbym o sobie czytała
jak ja robilam test to tak samo, pierwszy dzien zapomnialam, zeby rano wiec zrobilam pozniej, wyszla blada kreseczka, stwierdzilam, ze zrobię jutro rano i co?? zapomnialam, tez z drugiego moczu robiłam
ale juz kreseczka wyrazniejsza to bedzie roznica miedzy naszymi dziecmi 2 miesiące. Gratuluję:-)
Martolinka a mojej prababci zabraklo 4 miesiące, zeby zostala praprababcią, miala 95 lat jak zmarła. i to została by podwojna bo siostra urodzila tyddzien po mnie. Ale niestety...:-(
Byłam dzisiaj u Klaudzi
ale z Oliverka fajny chłopak
a moj Kuba sierota ma caly spuchniety policzek i szramę:-(
ale były pyszniutkie taki ciepłe. Teraz trochę stwardniały ale mam nadzieje że do świąt zmiękną, o ile wytrzymają
wysypala paczke czipso na panele i po nich poskakala. dwukrotnie
zwinela w kulke moje dwie scian domku z pernika, ktore czekaly na wlozenie do piekarnika. reszty nie pamietam. troche sie jej nie dziwie, bo na dworze dzis nie byla (bardzo zimno i wieje) i caly dzien na zmiane ogladala puchatka i peppe i sie nudzila, a katar nie pomaga. zaraz zagonie do wyrka i bedzie spokoj.
hehehe no ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować