polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
Witajcie,
wreszcie poszli spać i mozna usiąść przed kompem
spokoj na jakies dwie godzinki
dziunka wyglupiał się na krześle i ak się kręcił, ze oczywiscie krzeslo się przechyliło i Kuba lecial prosto na kant szafki:-( przejechal policzkiem caly kanciasty bok :/ na szczescie nie rozcial, płaczu co niemiara, siny policzek i ta paskudna szrama. Oczywiscie mąż się na mnie wkurzył, jego komentarze: "Tak synku Cie mamusia pilnowala. tak?"
Moj to ma chyba szczescie bo przy Nim sie jeszcze Kubie nic nie stalo, ale ja sie zawsze smieje, ze przy Nim sie nic Mlodemu nie stanie bo spedza z Nim malo czasu
wtedy sie wkurza bo sama wiem, ze stara sie jak najczesciej z Nim być ale ma za swoje
mi za to moze dokuczać:/ jakbym specjalnie dziecku nabila guza albo coś.
agrafka ciesze sie, ze sie dokumenty znalazły
:-)
AniaSm no właśnie nie przemęczaj się nam:-) uwazaj na siebie
Cleo gratuluje nowej pracy i powodzenia
Pathanka zdrowia!!!!
Nic ide pozmywać po obiedzie, i coś posprzątać poki Kubuś spi
wreszcie poszli spać i mozna usiąść przed kompem
spokoj na jakies dwie godzinki
dziunka wyglupiał się na krześle i ak się kręcił, ze oczywiscie krzeslo się przechyliło i Kuba lecial prosto na kant szafki:-( przejechal policzkiem caly kanciasty bok :/ na szczescie nie rozcial, płaczu co niemiara, siny policzek i ta paskudna szrama. Oczywiscie mąż się na mnie wkurzył, jego komentarze: "Tak synku Cie mamusia pilnowala. tak?"

Moj to ma chyba szczescie bo przy Nim sie jeszcze Kubie nic nie stalo, ale ja sie zawsze smieje, ze przy Nim sie nic Mlodemu nie stanie bo spedza z Nim malo czasu
wtedy sie wkurza bo sama wiem, ze stara sie jak najczesciej z Nim być ale ma za swoje
mi za to moze dokuczać:/ jakbym specjalnie dziecku nabila guza albo coś.agrafka ciesze sie, ze sie dokumenty znalazły
:-)AniaSm no właśnie nie przemęczaj się nam:-) uwazaj na siebie

Cleo gratuluje nowej pracy i powodzenia

Pathanka zdrowia!!!!
Nic ide pozmywać po obiedzie, i coś posprzątać poki Kubuś spi