reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

duddziakowa jestem z Toba,trzymaj sie cieplutko kobietko i dbaj o siebie
a ja trzymam kciuki aby bylo dobrze i oby maly wytrwal do bezpiecznego tygodnia
pozdrawiam goraco

gosiaczek 2232 witamy na pokladzie ;-)

Dzis skonczylam 19 tydz jutro zaczynam 20 juuuupi

reklama
dudziakowa na pewno wszystko będzie ok... trzymamy kciuki :)) głowa do góry :)) dobrze że wróciłaś do domku bo w szpitalu atmosfera nie sprzyja relaksowi. Uważaj na siebie i synka :))

witam wszystkie nowe mamuśki :)) coraz nas więcej :)) niektóre z nas późno się zapisują do naszego grona, ja chyba bym bez tego naszego forum nie wytrzymała :)) odwiedzajcie nas często i przyłączajcie się do dyskusji. Czasem dobrze jest się wyżalić lub podzielić dobrymi wiadomosciami :))

strasznie gorąco na polu... mój M. poszedł na basen a ja siedzę w domku, boję się isc bo jeszcze coś złapie. Mój gin powiedział że raczej u nas w mieście nie poleca mi kąpieli bo tu ciągle coś się dzieje. Zastanawiałam się tylko czy można jakoś się zabezpieczyć, bo jeśli nie to ja wolę dać sobie spokój z basenem. Wolę nie meczyć się z żadną bakterią do końca ciąży i na dodatek odmawiać sobie seksu.
Coś mnie zaczęło dzisiaj boleć gardło. To pewnie po wczorajszej wodzie z lodem :(( od razu zaaplikuje sobie bioparox żeby to się nie rozwinęło w coś gorszego... dobrze że kuzynka farmaceutka i nie muszę latać do lekarza tylko wyda mi bez recepty :)) brałam już go w ciąży więc nie ma się co bać, a z resztą jest bezpieczny bo nie wchłania się do krwi :)) jest tak gorąco że raczej herbaty z miodem pic nie będę.

niunians jak masz ochotę popływać, to może jedź do Gorlic? Tam jest woda ozonowana, nie chlorowana jak w sądeckim bajorze. Mają tam nawet zajęcia dla niemowlaczków, więc wydaje mi się, że jest bezpiecznie.

a ty bura z moich okolic widzę :)) tylko że mam problemy z jazdą samochodem więc nie zbyt często bym mogła tam jeżdzić. Wybieramy się nad morze 28 czerwca więc może tam przynajmniej troszkę się pomocze :))

Ja też jestem z NS :happy: Zazdroszczę wyjazdu - ja nawet za bardzo na spacer nie mogę wyjść, a co dopiero gdziekolwiek jechać :-(

Widzicie, sama juz nie wiem co myslec...Mi ostatnio powiedziala moja gin, ze ja pije za duzo, a na pewno nie pije tyle co Ty:tak:, ze to zle, bo moge miec problemy...
kurczę no widzisz mi też się wydawało, że jak się za dużo pije to nie zdrowo! że woda będzie się zatrzymywać w organizmie i będą problemy, ale może właśnie, ja z tą swoją wagą muszę tyle pić? no staram się ograniczyć do tych 2 litrów dziennie, tyle, że ja nienawidzę wody mineralnej niegazowanej :wściekła/y: a ginka mówiła, że owszem mogę czasem napić się soku, nawet coli, ale głównie ma to być woda mineralna niegazowana! już kupiłam taką dobrą, ponoć polecaną dla kobiet w ciąży i smakuje mi jak kranówa :wściekła/y:każda mineralna niegazowana mi tak smakuje! mam soki naturalne od mojego męża babci, bez żadnych konserwantów, więc chyba sobie będę dolewać, bo inaczej to się w końcu z tą wodą zamęcze! już tyle tygodni ją piję!

witajcie dlugoo mnie nie bylo....

Po kolejne.....to U mnie chyba bedzie dobrze miejmy taka nadzieje...

przez ten tydzien walczylylam o nasza dzidzie i o wupedzenie bakteri wiec mysle...ze sie nam to i to udalo..... ALe czas pokaze....

Moja ciaza jest bardzo duzego ryzyka poronienia...:-(wiec nic i nigdy nie wiadomo.....Musze wytrwac chodz do 28-30 tc.....Matko ile to czasu jeszcze.....:szok: Nie wiem czy dam rady....:-(

Narazie mam lezec w domku bo chyb wole niz w tym szpitalu....tak tyleee sie naogladalam i nasluchalam...ze szok....Nie wiedzialam ze tyle kobiet w przeciagu paru dni moze stracic dzieci....

No i chyba tyle u mnie......Jak narazie......

Boje sie cholernie...mam nadzieje ze cos sie poleprzy.....

A i co najwazniejsze to to ze bede miala SYNKA!!!!!!!!!!!!! :-)TŻ sie cieszy jak nie wiem co a ja wolalabym chyba dziewczynke....małą Zośke to taki maly zarcik jest...heheh

gratuluję SYNKA!!! i na pewno dotrwasz! będę mocno trzymała kciuki! jak my wszystkie tutaj! a w ogóle dlaczego masz aż tak zagrożoną ciążę, bo przeoczyłam ten fakt :-(

Witam wszystkich ja też będę listopadową mamą termin mam na 12 . To moje 3 będzie ale wszysko w kolejności córeczka jest z grudnia synek ze stycznia

Witam serdecznie! :-) jak samopoczucie? duże masz już dzieci? wiedzą, że Was jeszcze przybędzie? :-) kurcze o trójeczce to ja zawsze marzyłam :-) może mi się uda, ale spieszyć się muszę;-)

Witam koleżanki!
Z radością dołączam do "listopadowych mamuś " i wszystkim życzę radosnych i spokojnych 9 miesięcy!:-)

również witam! fajnie, że do nas dołączacie!

witam wszystkie nowe mamuśki :)) coraz nas więcej :)) niektóre z nas późno się zapisują do naszego grona, ja chyba bym bez tego naszego forum nie wytrzymała :)) odwiedzajcie nas często i przyłączajcie się do dyskusji. Czasem dobrze jest się wyżalić lub podzielić dobrymi wiadomosciami :))
podpisuję się pod każdym słowem :-)

reklama
Do góry