E
etna36
Gość
Ledwo udało mi się dzisiaj przez to wszystko przebrnąć, a przecież czytam was codziennie.
Witam nunynka zobaczysz z nami będzie Ci raźniej, trzymam kciuki!!!
Bura gratuluje barku cukrzycy!!! Super wieści Tobie to pewnie szaleją te dzieciątka w brzuchu, a jak jeszcze nie to napewno będziesz miała dużo atrakcji :-).
Gratuluje wszystkim dziewczynom świetnych wyników usg i wizyt lekarskich. Czytam to wszystko uważnie i wzruszeniem.
Jak tam nasza PANNA MŁODA??? ślub tuż, tuż, ostatnio musiałaś leżeć będziesz mogła się bawić na weselu czy raczej oszczędzać?
Witam nunynka zobaczysz z nami będzie Ci raźniej, trzymam kciuki!!!
Mnie też tak bolała macica, ale nic nie brałam samo przeszło. Miałam robione usg i się okazało, że wtedy dzidzia szybko rosła i musiała sobie zagarnąć więcej miejsca i z tąd te bóle.dziewczyny jak mnie macica boli!!! znaczy mysle ze to macica. uczucie rozciagania temu towarzyszy, wiec to musi byc macica, jak nic!
dzis pol nocy nie moglam spac, a wczoraj pol dnia chodzilam zgieta
dodam, że nospa nawet nie pomaga :/
No więc zaczynałam z 63kg, dzisaj rano było 65kg. Wszyscy mi mówią, że nic nie przytyłam i że dziecko głodzę, a ja przecież jem i jem i jem..... Ale najważniejsze że dzidzia rośnie, rusza się już trzeci dzień. Dzisiaj na całego się rozszalała, jeszcze nie kopie ale się przemieszcza i czuj ją pod palcami. I jak za długo siedzę to też coś czuje i muszę się rozluźnić bo mnie gniecie.dziewczyny napiszcie jak to jest u Was z tą wagą.
Bura gratuluje barku cukrzycy!!! Super wieści Tobie to pewnie szaleją te dzieciątka w brzuchu, a jak jeszcze nie to napewno będziesz miała dużo atrakcji :-).
Gratuluje wszystkim dziewczynom świetnych wyników usg i wizyt lekarskich. Czytam to wszystko uważnie i wzruszeniem.
Jak tam nasza PANNA MŁODA??? ślub tuż, tuż, ostatnio musiałaś leżeć będziesz mogła się bawić na weselu czy raczej oszczędzać?