• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

mało tego wczoraj się jeszcze dobiłam na socjalnym jak zobaczyłam na ścianie plakat z 1% podatku do oddania dla chorych dzici pracowników Biedronki...i które wybrać nie wiem....a pokazane zdjęcia i opisy chorób...mówię Wam siedziałam jak muł wczoraj

Ula poszła na odwyk mówię Wam,a tak serio to na bank Nas podczytuje bo by nie wytrzymała :-D:-D:-D:-D pewnie niedługo wyskoczy jak z procy z jakims "rewelacyjnym" postem:-D:-D:-D

ok lece sprzatac kuchnie dzis wolne,niedlugo się biore za babeczki z Igim...dzis chyba ostatki tak?? ja juz zakrecona jestem

reklama
Hej:-)
Muszę sie pochwalić, jaką mi mężuś sprawił torebkę na urodziny:
Torebka damska - beżowy - 119.00 zł (73-4-581-7) :: Sklep Internetowy Wittchen
Martolinka, ciekawa jestem Twojego kolczyka;-)
Ana, współczuje..Ty to masz przeboje z tymi choróbskami:-( Zdroooooooooowka dla Hanusi:tak::-)
Dziunka, dobre z tym kotkiem:-D:-D
Cleo,
[*] dla Twojego znajomego...
Gosiulek..m.in. właśnie ja obie ciąże i okres połogu z zastrzykami przeciwzakrzepowymi plus pończochy uciskowe..:zawstydzona/y:ale czego się nie robi dla zdrowia..
Nie pamiętam, co jeszcze chciałam napisać:zawstydzona/y:;-)
Uleńka, gdzie jesteś??????????

Martolinka - oby Twoje słowa się sprawdziły...;-)
Cleo - przykro mi
[*], trzymaj się, niestety wiadomości te złe szczególnie o tej porze roku dołują dwa razy mocniej niż latem :no:
Maxwell - torebka bajer!

Znów Hanka na kolanach ogląda Bolka:no:, a ja sobie wyrzucam żem zła matka...:confused::sorry: no cóż niech już będzie wiosna, bo głupota się mi lęgnie w mózgu...:wściekła/y:

Gosiulek, dałam mu wybór z około pięciu torebek - on wybrał tą;-)
Ana, Ty sobie nie wkręcaj głupot!!Zła matka? mało ostatnio słyszałyśmy o naprawdę złych matkach?!?!?

Hej , u nas dzis wieje strasznie. Niby temperatura na + a jednak zimno.

Cleo smutna wiadomość
[*]
Anawawka zdrówka dla Was, i głowa do góry :-)
Dziunka i jak Asi skóra?? Lepiej już??
Maxwell super torba

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry