• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
Maxwell - czasami tak teściowe mają..., najważniejsze że małż pamięta i jaki prezent strzelił;-)
Torebka może i ładna, ale dla mnie zupełnie niepraktyczna, niestety na wyjścia jakieś to tak, ale nie do codziennej ciąganiny z kobitkami.:-(

Ilona, dzięki, że pytasz.
U nas ok. W pracy nic się nie wyjaśniło. Cały czas negocjujejemy warunki mojego odejści, biorą mnie z pozycji siły, ale się nie daję zastraszyć. Stresuje mnie to bardzo, ale zaparłam się i nie dam za wynagraną. Chcą mi dać 20% moich rocznych zarobków netto, a ja się niezgadzam na to...
Filipek skończył roczek. Duży chłopczyk z niego już jest. Dużo rozumie, chodzi przy meblach.
Olafek sporo już mówi i po polsku i po angielsku. Na lekacjach zostaje już w sali sam z panią i dziećmi i widać, że super mu to pasuje :) Oj dorósł mi już syn!
Zaczynają się awantury u nas w domu. Olafek ma teraz czas, że wszystko zabiera Filipowi, każdą jedną zabawkę, a daje mu jakieś ochłapy, a Filip już się buntuje i nie daje za wygraną. Zauważyłam też, że Filip już potrafi podejść do Olafa i go ugryźć albo popchnąć, oj będzie się działo!!!

Cleo bardzo mi przykro. Bardzo smutne informacje. Sama bym się zdołowana i miała dość. Najważniejsze jest zdrowie!!!
Kilolku super, że będziesz miała takie ulgi! Gmina dba o Was :)
Dziunka przykro mi, że znowu musicie się przeprowadzać...a nie myślałaś o jakimś swoim boznesie? Może warto w to zainwestować, żebyście mieli jakąś stabilizację.
Jestem zszokowana tym co u Mamy Marcela....

Dziunka i jak Asi skóra?? Lepiej już??

No tak wiesz, zależy. Ona strasznie dużo tego mleka pije i wczoraj do mnie dotarło w końcu że to chyba od niego. Teraz obserwujemy, chciałabym na kilka dni wyeliminować całkiem mleko i jogurty no ale z nią się zwyczajnie nie da:cool: wczoraj po dwóch ogromnych porcjach pomidorówki z makaronem świderki i jogurcie ok 18, śmiałam jej chwilę później odmówić płatków... nie pytaj co się działo.

A ja od teściowej dostałam takową torba damska - Dodatki - Damskie - DEICHMANN
niestety przy moim trybie noszenia już kwiatki zaczynają się wyciągać, tzn. nitki

Ale śliczna, bardzo mi się takie podobają:tak:

Dziunka przykro mi, że znowu musicie się przeprowadzać...a nie myślałaś o jakimś swoim boznesie? Może warto w to zainwestować, żebyście mieli jakąś stabilizację.

Trzeba mieć co inwestować;-)

Mama usypia Miłosza, chory jest jak pies, prawie się poryczałam jak go rano zobaczyłam. Moje dzieci takie chore nigdy nie były, zresztą u nas to góra 1 dzień jest ciężki, a Miłosz od soboty ledwo zipie. Krtań zawalona na maksa, a antybiotyków na to się nie bierze, bo tylko mogą pogorszyć jego stan:-( biedactwo moje, choć mama mówi że już jest dużo lepiej... Zawsze zostaje Pulmicort ale to wiadomo - sterydy i w szpitalu powiedzieli że raz do roku tak, ale absolutnie nie częściej, a młody dostał w zeszłym roku dwa razy w inhalacji i raz w zastrzyku.

Dziubasek - mam nadzieję, że uda Ci się wyciągnąć z firmy jak najwięcej,,,
Dziunka - zdrowia dla Miłosza... my też po inhalacji - woda z solą kuchenną, ryż zapieka się w piekarniku...
A mnie moje dziecko molestuje o bajkę na kompie.

Ja moje uśpiłam..Marysia się buntowała ostro, ale też padła po moich fałszach kołysankowych:-D
Dziubasku, masz rację, nie daj się tak łatwo!!
A co do teściowej -oj tak, super!!:-) Grzesiek (szwagier) wieczorem podjechał, a tam sąsiadka -ta, z którą teściówka urzęduje..w domu samymi fajkami było czuć - Grzesiek w ryk, wyrzucił sąsiadkę i objechał matkę - ona mu mówi, że to dym z papierosów od sanitariuszy, co ją przynieśli - masakra! Aaa, bo nie wiem, czy wspomniała, ale wypuścili ją wczoraj, na weekend jeszcze była w szpitalu..
Dziunka, zdrówka dla Miłoszka...biedaczek mały..:-(

:-D:-D:-D - się nawzajem częstowali;-)
Ta kobieta się nie zmieni..
Chłopaki stwierdzili, że kupią alkomat i będą jej robili najazdy o różnych porach..jak wpadnie z promilami, to może zapomnieć o synach- choć w to akurat wątpię..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry