• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

reklama
MARTOLINKA takie rzeczy sprawdzają się w większych miastach. U nas był jeden klubik malucha przetrwał 2 m-ce. No i na to trzeba kasyyyy, a ja jak mam otworzoną działalność nie przysługuję mi juz dotacja.

Hej,

ja się tylko przywitam, wieczorem będę nadrabiać jak pojda wszyscy spać:tak: ach zlapalam znowu dola, po co ja wyciagam w ogole wagę to nie wiem:wściekła/y: babcia mi niezle dogadzała i są skutki teraz, od jutra głodówka chyba

Pathanka, najlepszego na rocznicę ślubu..i tak, jak pisze Ana, jutro pomyślisz, dzisiaj świętuj:-)
A ja mam małe pytanko, bo na stronce masz komplet do chrztu:śpioszki z sukieneczką, ale nie ma rozmiaru:confused:
Cleo- masz dzielnego synka!!!Fakt, szkoda, że nie miałaś aparatu..
Polaa, Ty się nie dołuj wagą!!!Teraz patrz, żeby Twojemu drugiemu synowi dogodzić;-) Z resztą mojemu zięciowi także:-D

maxwell staram sie nie dołować, naprawdę ale to nie takie proste:no:
Czuje się z tym okropnie :( ale cały czas sobie powtarzam, że za rok o tej porze będę mega laską:-D

Cleo teraz doczytalm o znajomym, wspolczuje. Przykre:-(

We wrześniu 2010 przed wylotem do Polski wpadl do nas kumpel, zeby sie umowic z mężem bo On mial wracac samochodem i moj chcial, zeby cos mu zabral. Na pozegnanie powiedzial: "Ale sobie poszaleje przez 2 tyg na moim motorze", no i sobie poszalał, ostatni raz.
Polecielismy my do PL dwa dni po Nim i chcemy sie dodzwonic pozniej, zeby sie dogadac, telefon wylaczony, weszlam na nk zeby do Niego napisac i widze, ze dodal zdjecia wiec pisze wiadomosc, zeby wlaczyl telefon albo sie odezwal, nie zwrocilam uwagi, ze zdjecia dodal jego brat, i napisal, ze Marcin nie zyje. Bylismy w szoku:-(

cleo super ze Igi w wozie posiedział!
sąsiadka siostry gorzej ale i tak dobrze, ze nic się nikomu nie stało

pathanka moze jeszcze sie ruszy. Pomyslimy tu wszyscy moze cos razem wymyslimy, a dzisiaj świetujcie!

polaa ja juz 14kg + to dopiero jest masakra. Wole nie myslec jak ja będę wyglądala po tej ciązy.

Ale sluchajcie jak ja się dzisiaj dobrze czuję!!! Niemal idealnie. Trochę zmęczona po wyjsciu do sklepu i odkurzaniu i chyba stan podgorączkowy mam ale cisnienie w normie, po raz pierwszy od 2 tygodni, normalnie jakbym przytonośc po 2 tygodniach odzyskala

Polaa - Ty jesteś laską i teraz!!!A jak urodzisz, to szybciutko zrzucisz!!!:tak:
Kilolku, super, że lepsze samopoczucie masz:-) a w ogóle mam pytanie..podoba mi się na Twojej stronce coś, co się nazywa jesienny warkocz, ale to chyba bransoletka?..tak? Mi by się podobał taki naszyjnik blisko szyi..:zawstydzona/y::-)

bransoletka. Myslałam o czyms takim na szyję, nie wiem jednak jkby to wyglądało, bo to dość sztywne jest ale zobacze i dam ci znać, tylko musiałabys nieco poczekac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry