reklama

Listopad 2009

Nie macie wrażenia, ze ludzie sie na potęgę rozwodzą???
jak pare lat temu pierwsi nasi znajomi się rozwiedli to prezywałam chyba ta samo jak oni a tera to sie robi normalne. Malo kto się nie rozwodzi, a niektóry to naprawdę nie mają konkretnych powodów, tak dla odmiany

reklama
Witam wieczorowo

Muszę się pochwalic ze moj niejadkowy syn bardzo lubi rybkę dorsza. Wyszło całkiem przypadkiem kiedy to pewnego razu kupilam swiezego dorsza w płatach. Sprobował i od tamtej pory co piątek mamy rybkę, nie jakies tam mrozone swinstwa ale pyszne dorszyki lub halibuty. Oli wcina. Wczoraj długo spacerowalismy wiec obadu nie mialam, zajechałam do restauracji i wzięłam rosołek i II danie. Oli znadł rosół a potem tak zainteresował sie II daniem ze ciągle pytał - mogę sprobowaaaaac i jadł nawet surówkę.
Dzis obudził się z drzemki i powiedział ze chce surowkę. Wiec ja polecialam znowu do sklepu, kupiłam surowkę, frytki (Oli jadł je po raz 3 w zyciu) i usmazyłam dorszyka. Zjadł jak na niego bardzo duzo a potem upomniał sie o niespodziankę po obiadku. Super!

Oli jeszcze biega, wstał o 17 wiec zejdzie nam sie do 22 pewnie, ale jest taki kochany i rozkoszny (ostatnie parę dni miał kiepskie) ze niech gania!

Dzis poszłam na targ i kupilam Oliskowi 2 podkoszulki białe z granatową oblamówką formy Gerber po 3zł każda. Podejrzewam ze to pewnie jakies firmowki nie na sprzedaz były ale co tam. Mi sie nigdy nie trafia cos tak taniego kupic wiec wzięlam, a co!

Jeju juz piątek, znowu weekend i znowu tydzien przed nami.

Miłęgo wieczorka dziewczynki!

Nie macie wrażenia, ze ludzie sie na potęgę rozwodzą???
jak pare lat temu pierwsi nasi znajomi się rozwiedli to prezywałam chyba ta samo jak oni a tera to sie robi normalne. Malo kto się nie rozwodzi, a niektóry to naprawdę nie mają konkretnych powodów, tak dla odmiany
narazie wśród moich znajomych małżeństwa kompletne....

ale jakiś czas temu w statystykach pokazywali,to co 4 małżeństwo sie rozwodzi (najczęściej do 3lat bycia małżeństwem,albo po 20latach)
jak to mówią,rozwód teraz jest modny
tak samo gejostwo,niektórzy żeby być trendy stają się gejami a nie dlatego że są naprawdę

haha banana to się uśmiałam:-D:-D w sumie masz rację;-):tak:

kilolku ja rozumiem, że zmeczony ale dzisiaj coś mu kompletnie odbiło:-(
obrazony krol spi od 11:szok: a niech spi do rana, mam to gdzieś.
Jutro ma zabrac Kube na basen to niech sie wyspi za wszystkie czasy:-D
Nie popuszczę mu jutro. Ja dzisiaj caly dzien sama z dzieckiem, jeszcze tak sie nigdy nie zachowal, rozumiem, ze pracowal po 12-15 godzin i spal po 4, 5 w dzien ale bez przesady:sorry2: wkurzony bo latam jak glupia z odkurzaczem:szok::zawstydzona/y:

Ula moj tez lubi dorsza, w sumie wszystkie rybki ale dorsz i łosoś na pierwszym miejscu:tak: a frytki oczywiscie też

Pola może w końcu organizm się poddał i potrzebuje snu:cool2:
na pewno masz rację i ja to rozumiem:tak: Nie dziwię sie mu wcale, ze zmeczony:no:
Ale przykro mi sie zrobilo jak do mnie ze tak brzydko napiszę z mordą ze tylko sprzatam:szok: moze czasami i przesadzam ale chce, zeby w domu bylo czysto:tak:
a dzisiaj nic takiego nie robilam a zrobil afere jakbym conajmniej dom do gory nogami powywracalam:zawstydzona/y:

reklama
Pola z facetami nie wyrbsz.Twój sie czepia że sprzatasz a mój że za mało sprzatam tzn przed praca czesto zostawiam mu gary w zlewie:-D ta zle i tak nie dobrze.D już spi padniety po całym tyg pracy,mały wariatek też padnięty po odkurzaniu kulek.:-Djuż baeterie siadają ,musiałam kupić 4 wielkie krowiaste grrr

a wiecie co poszłam do rossmana bo te baterie i obok mam carefura..taki mały..wchozę a tam taki syf ..dopiero terz zwróciłam uwagę jak tam brudno,warzywa niepzrebrane,masakra,na lodówkach z miesem porozlewane mieso,krew..ochyda...to ja się nie dziwię ze wszyscy "walą" do mojej biedronki bo jest czysciutko i mogą sobie ludzia gadać ile wlezie ale mięso jest ok i na pólkach syfu nie ma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry