reklama

Listopad 2009

witam z rana
mąż wybył już do Łodzi
wiec weekend spędzę sama z dziećmi i z bałaganem w domu
jakiś dziś senny dzień się zapowiada
trzeba będzie strzelić ze 2-3 kawki

u Nas z chrzecinami jest problem,
a już mnie złosć łapie bo mala ma 6msc a nie ochrzczona
szwagierka ma podawać do chrztu i kolega
ale szwagierka nie ma bierzmowania
miała zaczać chodzić i dupa...
Mam dobrą koleżankę którą chcemy poprosić ale ona niedawno urodziła cc,wiec musimy odczekać aż dojdzie do siebie (dziewcyzna z tego forum Maria28) i wtedy dopiero ochrzcimy
Emilka była chrzczona u rodziców na wsi i było z 50osób
a teraz chcemy zrobić skromnie na 14-20 osób
nie tylko chodiz o finanse ale też o przygotowania
na taką małą ilość osób to mogę w restauracji zrobić poczęstunek (w domu nie ma miejsca) bo wtedy koszt nei będzie wielki a już przy 50sobach to lepiej rzeczywiscie u rodziców w domu,bo taniej mnie wyjdzie jedzonko,ale za to przygotowania mnie wykończą...

reklama
Witam sie weekendowo ;-)
w sumie to nic mi sie nie chce, niby cieplo, a mi znow cisnienie spadlo i glowa boli. Tom na szczescie dzis spokojny, od rana grzecznie chodzi na wc, a matka sie cieszy jak dziecko :-) Maz odsypia ostatnią nockę i ma kilka dni wolnego. za miesiac jedziemy na parę tygodni do tesciow, wiec oni naciesza sie Tomem a ja sobie odpocznę... znaczy fizycznie, bo bede konczyc pisanie pracy, no a potem pasuje sie obronic przed porodem. wiec w sumie troche pracy bedzie :-)
A teraz kawa :-)
Miłego dnia!

Dzień dobry. U nas szaro, buro a tak liczyłam na piękny weekend.

Martolinka jak po wizycie??
Dziunka gdzie zniknełaś??
Pola każdy może mieć gorszy dzień więc wybacz mężowi :-)

Miłego weekendu dziewczyny i chłopaku ;-)

Ale mnie łepetyna naiwania.... kilka dni z rzędu .. raz więcej , raz w ogóle.. szlag mnie trafi, dziadki pojechali, kobietki wstały po 6:20 i tak działamy...
Kikolek - nie przypominam sobie żadnej hurtowni wózków,,, ja swój kupowałam w sklepie.
Lecę , bo kobietki prawie się biją.:wściekła/y::no::no:

Hej hej:-)
U nas pobudka była przed 6.00 (Marysia)..więc już posprzatane, po zakupach, S. z młodą u teściówki, a ja kawkuję;-) (Sawi i Lotka tak do towarzystwa:tak:).
Jacek, połowa Cz-wy wózki, a połowa buty:-D:-D A wróżka pewnie słodziutka:tak:
AniaSm - Ty w święta robisz chrzciny? Dobrze pamiętam? My mamy zaklepane w kościele i w restauracji na 25-go marca..W kościele nas zaskoczyli braciszki, bo jak chrzciliśmy Marysię, to był problem, że nie mamy kościelnego (S. po rozwodzie), chrzciliśmy więc po mszy. Teraz ponoć zmieniła się "polityka" kościoła i ochrzczą Martę na mszy..U nas na szczęście nie ma problemu z wyborem chrzestnych, bo ja mam dwóch bracików, a S. jednego..więc do wyboru do koloru..:-)
Sawi, Kilolek - ale Wam fajnie z tym spotkaniem:tak:
Aga4444- wiem wiem...my się też spotkamy;-):-)
Uleńka, Polaa - moja Marysia też"rybna"..Numer jeden to łosoś;-)
Polaa, jak dzisiaj szanowny?;-)
Martolinka - jak po wizycie? Choć coś mi się kojarzy, że wspominała o wizycie koleżanki, może więc nie ma czasu..:confused:;-)

Uff..nie pamiętam, czy wszystko, co chciałam, napisałam, nic to..
My dzisiaj po południu jedziemy na kawkę do znajomych:-) A Wy jakie plany?:-)

Witajcie

Wy juz po kawie a ja sniadanie konczę:-( rano zawiozłam Oliska do tesciów i latam na szmacie. W domu wiecznioe jest co robic....aaaa tak mi sie dzis nie chce, zrobiłam częśc przed sniadaniem bo wiem ze jak zjem to juz dupa zbita i po robocie. Sypialnia czysta, jedna częśc salonu tez, droga w miarę, łazienka i klatka schodowa do zrobienia a mi sie nic nie chce juz.

U mnie niby ciepło ale kropi, ja senna chodzę ale na kawkę nie mam ochoty wiec sie bede tułąc cały dzien.

reklama
kobitki jestem ,
za godzine wszystko napisze , ale musze ogarnąć troche

edit.
Antek wczoraj się pochorował- kaszel , gorączka .. Mój plan zabrania go na usg runął , bo ledwo zipał. Kurujemy się syropkami po ostatniej chorobie i mam nadzieję , że przejdzie.
Piekę właśnie drożdżówkę, M maceruje mięsko na obiad - weekendowa sielanka;-)

wybaczcie ,że tak tylko o sobie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry