reklama

Listopad 2009

reklama
Witam Was z łózka, dzisiaj dzień plackiem niestety. Ruszyc sie nie moge bo od razu skurce. Kuba dalej gorączka i kaszel ale juz troche zycia w niego wstapilo. Wlasie się zastanawim jak najmniejszym wysilkiem robic obiad

dziunka jedn to rozumiem ale zeby pek? :szok: moze jej badania jakies trzeba robic

Witajcie,

my juz wczoraj po 21 spaliśmy w najlepsze. Antonio dał czadu i padł w 3 sekundy. Dziś poprawy żadnej więc jutro pewnie do pediatry. Chwilę porozmawiałam dziś z Etną i niemal całkowicie zaniemówiłam- też mnie choróbsko dopadło. Wolę nie myśleć co będzie , gdy nastąpi powtórka z poprzedniej wiosny- choroba małego za chorobą.. grr

Zdrowia życzę i mniejszych problemów...
Cholewa ja od 6:20 nie śpię, łepetyna dalej ćmi... wrrr. Wczoraj jakiś dół mnie dopadł po obejrzeniu "Randki w ciemno" ... stara już jestem i w zasadzie porywy serca już nie dla mnie:-D:-D:-D:-D dziś mam inne podejście.:-D:-D
BanAna - ano moje to takie małe szkraby obydwie, jedna ledwo 96 cm ma, a druga 87... za to łapę Hanka ma dziecka w swym wieku, bo 26/27;-), Gonia 22/23. A ważą obie tyle samo 12 kg, więc mikrusy mi się trafiły, za to nadrabiają ruchliwością:szok::szok::szok:
Jacek - to już wiem dlaczego nie lubię białej czekolady;-);-);-):-D:-D:-D:-D natura u mnie poszalała.;-)
Usłyszałam wczoraj komplement , że Hanka chce mieć takie cycki jak ja... pytała się kiedy jej urosną.:-D:-D:-D A ja narzekam.;-)
Kikolek - ja na razie odpukać nie mam takich małżeństw, ale miałam znajomą parę, która rozstawała się, schodziła, aż wreszcie chłop dojrzał do małżeństwa, a kobita nie - rozstali się.:szok:

Muszę kończyć, bo lecę na 7 piętro z moimi....:cool:

Jacku wczoraj było Twoje święto Dzień Mężczyzn.Wszystkiego najlepszego:-)
Bardzo dziękuję.
Coś mało rozreklamowany bo w domu swojego tulipana nie dostałem.:baffled:

U nas katar i pokasływanie. (Dobrusia jest jakieś 2 dni za mną.)
Dla zneutralizowania marudzenia - cała seria Maszy (bo dawno nie widziana)

Dla tych co nie widzieli:

Pierwszy odcinek:
Маша и Медведь - Первая встреча - YouTube
Drugi - bardzo go lubię go:
Маша и Медведь - До весны не будить! - YouTube
Chyba najzabawniejszy:
Маша и Медведь - С волками жить - YouTube

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć