reklama

Listopad 2009

reklama
Witajcie,

u nas dzisiaj przepiękna pogoda, az sie wierzyc nie chce, ciepelko:tak::tak:
spokojnie mozna by bylo isc na spacer z krotkim rekawkiem i 99% ludzi dzisiaj bylo tak ubranych ale nie chce znow za bardzo przesadzac i Mlody byl w bluzie:tak: teraz spi a jak wstanie to idziemy znowu:tak:

martolinka zdrówka:tak:

kilolek i jak się czujesz?

Kilolku kurcze, coś ta nasza Zuzka się pcha na świat...powiedz jej że tu zimno jeszcze ;-)

Znajomi pojechali, A z Asią poszli po obiad do dziadków (wstępnie mieliśmy być u nich, ale babcia źle się czuje a Miłosz ma gorączkę i z urodzinowego obiadu nici, tylko żal w tym wszystkim solenizanta - dziadka:-().

Zjemy i uderzamy na spacer do lasu - jest tak cudnie na dworze :-)

Rowerków biegowych multum, oczopląsu można dostać i nawet widziałam chyba ten sam co ma Tuńczyki... ale jeździ najwięcej zdecydowanie tych Tuptup rowerki biegowe
thumbs_tuptup_classic_b.jpg

reklama
Ja właśnie wrocilam z Pawłem ze spacerku, 1,5 godziny nas nie było a to juz drugi spacer dzisiaj. Rewelacyjna pogoda, tylko jeszcze wiatr zimny.

Pawel dzisiaj pomagal mi kupowac spodnie i kolejny raz zakupilam 2 pary w Vero moda - tak jakos chyba mi ten sklep podpasowal, najbardziej długoscia spodni, ja jestem niska i tam kupuje spodnie dla siebie i nie musze skracac :tak:. (dodam, ze za dwie pary takich "letnich" spodni dałam 60zl plus dwie spinki do wlosow gratis/rozowe :-p)

Kilolku
oj oj odpoczywaj odpoczywaj :tak::tak::tak:

Martolinka dla Was tez duzo zdrowka, jak sie czujecie? Ciekawe co to Was dopadło:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry