reklama

Listopad 2009

reklama
dziewczynki a po co takie rowery bez pedałów sie kupuje
dla mody??
przecież to tylko zbijanie kasy
dziecko i tak z tego roweru będzie musiało przejsć na 4 kołowca a dopiero potem na 2 więc to dodatkowy zakup (i to dość drogi)
ja tam wolę Emilce teraz kupić taki uniwersalny na 4 a potem żeby zdjąć tylko boczne i tyle

Witajcie

My juz w lozkach, Oli spi od 19. Bylismy zaproszeni na obiad u chrzesnego Oliska, Oli był bez drzemki wiec zabawa jego polegała na rozrabianiu i mało bawił sie z chłopakami. Na szczescie wiekszych szkód nie zrobił ale tylko dlatego ze prawie krok w krok za nim chodzilismy, o mały włos nie wywaliłby paru rzeczy. Straty to zasikany fotel skórzany (zsikał sie dla zabawy, bo przeciez to takie smieszne.....), stłuczenie kuli z wodą, rozwalenie zabawek i cos tam jeszcze. W drodze powortnej H zabawiał go jak mógł zeby nie zasnął w aucie i udało nam sie go uspic o 19 bujając w kocu :zawstydzona/y: no ten to sobie potrafi rodziców ustawic.

Ja wykąpana i leże sobie. Jutro znowu początek tygodnia.

U mnie dzis taaak wiało ze głowy urywało! Mam nadzieje ze ten wiatr przywieje ładną pogodę.

Młego wieczoru dziewczynki!

Sawi rowerek biegowy kupuję sie nie dla szpanu ale rowerki biegowe uczą dziecko utrzymywac rownowagę, dzięki niemu dzieci podobno szybciej przesiadają sie na rowerki na dwoch kolkach. Poczytaj sobie jakikolwiek artykuł o rowerkach biegowych. Moj OLi na nim jeździ, mamy rowerek smart ale to mało zabawne prowadzac Oliska zeby tylko siedział. Taki rowerek przydał sie rok temu kiedy Oli był jeszcze mały. Jezeli chodzi o rowerek na dodatkowych kółkach wydaje mi sie ze nasze dzieci mają jeszcze za mało siły zeby pedałowac. Ja ostatnio byłam z małym na spacerku smartem i naprawdę trudno było małemu pedałowac zeby sam jechał a tak wsiada na biegowy i leci. Teraz juz kazdy spacer jest z biegowym.

Dziunka my mielismy kupic tuptupa ale w ubiegłym roku Oli był za mały na niego. Dodatkowo to drewno między nozkami wydawało mi sie ze bedzie my przeszkadzac a i kołeczka są wieksze od naszych przez co rowerek jest cięzszy. Nie mam porownania jak by na innym jeździł bo u nas te rowerki jakos mało polularne są albo po prostu nie widzę dzieci.

U mnie Dobrusia już próbuje na czterech, a z Miriam tak na prawdę po zdjęciu kółek bocznych wystarczyła jedna sesja na trawniku (żeby mogła się do woli wywracać). Parę stów za "podobno się szybciej przesiadaj"? Przecież to i tak liczy się w dniach, góra tygodniach a nie w latach. Co to za interes?

sawi przeciez nikt nie kaze ci kupowac tego rowerku, chyba jeszcze sie malo znamy jesli myslisz ze my kupujemy te rowerki biegowe dla "szpanu":baffled: ja w 100% uwazam ze zakup trojkolowego rowerka przez moja mame (za moja namowa :zawstydzona/y:) w naszym przypadku byl niepotrzebnym wydaniem 200 zl. Jak widze 2 latkow smigajacych na rowerkach biegowych to juz nie moge sie doczekac az go zakupimy.

Uciekam spac bo jutro ja mam na 7.30 a wczesniej musze Pawla odstawic do przedszkola :dry:. Wyobrazcie sobie, ze on nie chcial isc spac tylko jechac "auto do dzidziś" (jechac do dzieci w przedszkolu), az sie rozplakal że musial isc najpierw spac:confused: zobaczymy czy rano bedzie tez sie trzymal tej wersji :cool2:-oby

etna na pewno jutro też bedzie chcial jechać;-)
super, ze taki zadowolony:tak:

ja juz spokojniesza bo mojemu na szczęscie przeszło:tak:
przeprosil mnie dzisiaj za swoje zachowanie, powiedzialam mu, ze rozumiem ze byl zmeczony itp. ale mogl byc milszy.
Nawet piękne roże dostałam:-)
i jak poszlam z Mlodym na spacer to wyodkurzał dom i wyprasował:tak:

Witam w poniedziałek ! Miłego tygodnia z ładną pogodą, bez chorób i z uśmiechem na twarzy życzę!
Kikolek - mam nadzieję, że Zuzia mądra dziewczynka i pchać się już nie zamierza na ten świat, trzymam kciukasy ,,, teraz strasznie skakało ciśnienie, więc może stąd to wszystko?
Etna - i jak Pawełek?
Polaa - kochanego masz małżona.;-)
Martolinka - mam nadzieję, że Antonio już bryka..

Wczoraj byliśmy w Decathlonie, Gośka próbowała na biegowym nie sżło jej zupełnie, Hanka też próbowała też kaprawo jej się trzymało, jeździło, za to na normalnym Hanka już pomyka super, a Gośka cudo pedałuje w tył.:-D:-D:-D:-D Hanka też tak miała, ale szybko załapała w przód, także ja na to wygląda kupię z pedałami ;-);-)
Mam nadzieję, że "wykraczą" tą wiosnę i będzie można już wyruszyć w plener, bo mnie już gilga w zadku... :-D

sawi przeciez nikt nie kaze ci kupowac tego rowerku, chyba jeszcze sie malo znamy jesli myslisz ze my kupujemy te rowerki biegowe dla "szpanu":baffled: ja w 100% uwazam ze zakup trojkolowego rowerka przez moja mame (za moja namowa :zawstydzona/y:) w naszym przypadku byl niepotrzebnym wydaniem 200 zl. Jak widze 2 latkow smigajacych na rowerkach biegowych to juz nie moge sie doczekac az go zakupimy.

Uciekam spac bo jutro ja mam na 7.30 a wczesniej musze Pawla odstawic do przedszkola :dry:. Wyobrazcie sobie, ze on nie chcial isc spac tylko jechac "auto do dzidziś" (jechac do dzieci w przedszkolu), az sie rozplakal że musial isc najpierw spac:confused: zobaczymy czy rano bedzie tez sie trzymal tej wersji :cool2:-oby
ja nie twierdze że ktoś mnei namawia,tylko pytam zwyczajnie ,po co takie rowerki?? bo się podobają?? bo coś innego?

wiadomo że jak zaczne w necie czytać o nich to będą same pochwały,wkońcu wypromować trzeba
ja też mogę ząłożyć strone i w niej promować jakiś produkt

jakoś nie widzę tego ze dziecko lepiej się uczy równowagi na nim,bo sie non stop odpycha nogami i łapiąc równowagę nogami staje na ziemi,a na takim 2 kołowcu inaczje to działa prawda??

i nie napisałam "dla szpanu" do konkretnej osoby kupującej ten produkt,tylko ogólnie
bo wiem że większość osób kupuje go bo jest trendy

no i w Warszawie to pełno lasek ma te rowerki "na pokaz"

Ostatnia edycja:
Wczoraj byliśmy w Decathlonie, Gośka próbowała na biegowym nie sżło jej zupełnie, Hanka też próbowała też kaprawo jej się trzymało, jeździło, za to na normalnym Hanka już pomyka super, a Gośka cudo pedałuje w tył.:-D:-D:-D:-D Hanka też tak miała, ale szybko załapała w przód, także ja na to wygląda kupię z pedałami ;-);-)
Mam nadzieję, że "wykraczą" tą wiosnę i będzie można już wyruszyć w plener, bo mnie już gilga w zadku... :-D
ja również nie mogę się doczekac kiedy zaczniemy wyprawy rowerowe
muszę zakupić tylko foteliki rowerowe

reklama
Witajcie, ja po zarwanej nocce - walczyłam z Kuby goraczką :baffled: od 7 próbuję się dodzwonic do przychodni, w koncu A. urwał sie z pracy i pojechał i co się okazało? że jest tylko 1 pediatra rano 3 godziny :wściekła/y: i to w dodatku baba tak beznadziiejna, ze nie warto sie pchac, bo numerków oczywiscie ju nie ma a poczekalnia pelna ludzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry