reklama

Listopad 2009

Cześć po weekendzie:-)
Zdrówka dla wszystkich chorych mamuś i dzieci!!!
Byliśmy wczoraj w Figloraju, czy jak się to tam zwie;-) Przez pierwszą niecałą godzinę Marysia bawiła się tylko w kulkach, na małej zjeźdżalni i trochę skakała na dmuchanym zamku.
A potem znalazła "jelenia", chłopczyka, który jej pomagał wdrapywać się na te wszystkie wyższe kondygnacje..normalnie byłam zsiurana, jak się o nią troszczył..próbował ja podnosić, podawał rękę itp..:-)A na koniec, chciał dać jej rękę na cześć, to go olała:-D Ach te baby:-p:-):-D
DSCF1852.jpgDSCF1908.jpgDSCF1914.jpg

reklama
Całą sytuacje z rowerem można odwrócić. Jak będzie wyglądała nauka pedałowania tylko na dwóch kółkach po rowerku biegowym? Bo chyba nie myślicie że wytłumaczycie dziecku a ono siądzie i zacznie pedałować?

Uważam , że trudniejsze jest dla dziecka opanowanie równowagi niż pedałowanie.
Maxweel Marysia opanowuje widzę do perfekcji kobiecą manipulację:-D

Witajcie

Dzis jest taki dzien, kiedy lezałąbym cały dzien w lozku. Oli zasnął przed 12, wstał o 8. Tak sie grzebałam ze mielismy wyjsc na dwor a Oli ze chce smoczka itd wiec myk i go uspiłam. Ja sama kładę się i spię!

Wstałam dzis mega obolała. Mój kręgosłup zaprotestował. Juz od dluzszego czasu (chyba zaczęło sie od odsniezania sniegu 1,5h) a to tu a to tu mnie bolało, ręce drętwieją w nocy, szyja sztywna itd ale dzis juz całkowicie zaniemogłam. Mama rano mi rozmasowała plecy ale skoczę dzis albo jutro na masaż godzinny bo jest naprawdę potrzebny. Do tego jakis nos zapchany, gardło z jednej strony przy przełykaniu mnie boli, mam owulację i podwyzszoną temperaturę wiec jakas rozklekotana jestem na maxa. Moja mama przyszla rano i mialam sobie polezec ale zaraz sąsiadka wpadla po nią na gorę i tak znowu to samo.
Nienawidzę się tak czuc kiepsko bo nic kompletnie mi sie nie chce i nie ma bata zebym cos robiła. Ogarnęlam dom ale az mnie na wymioty zbiera z tym kręgosłupem. Lezec lezec lezec tylko mi sie chce!
Oli spi wiec korzystam i idę w kimkę!

Miłego dnia babeczki!

Zdrówka dla chorowitków!

Witam,
martolinka zdrówka Kochana:tak:
Dobrze, ze Antkowi przeszło:tak:

kilolek jak tam?? Jak skurcze??

maxwell no to z Marysi prawdziwa kobieta:-D

banana pogoda byla wczoraj cudowna, nie ma co:-)
niektore dzieci w bluzeczkach na ramiaczkach ale ja sie jeszcze balam tak ubrać Mlodego, szalal w bluzie:tak:
Wreszcie siadłam, od rana coś robię:tak: dwie godziny w kuchni, robilam z Kuba szaszlyki :tak: mlody zjadl z frytkami i fasolką i poszedl spać.
Maz wrocil po 8 z pracy zly jak nie wiem, dostal mandat. Spi wiec od rana, bede Go dopiero do pracy budzic, jedzie o 18.

Z jednej strony to takie śmieszne jest, bo jak kończy się lato to przy +10 jeszcze na krótkich rękawach chodzimy, ew. w bluzach, a dziś też +10 a ludzie kurtkami zimowymi szczelnie opatuleni.

Raz było w jakimś programie właśnie o kobiecie która wychowywała dzieci w ten sposób że pozwalała im ubierac się jak chcieli i nawet dzieci chcieli jej odebrać :szok:

Dięki polaa lepiej. tylko zmęczona strasznie jestem.

araz do spzitala z Kuba jedziemy.
Jutro miałam jechac z Michalem do szpiatal z tymi kupkami. Tyle czasu czekalismy na termin no ale nie zostawie przeciez Kuby z taką gorączką. Udalo mi się przełozyć - wyblagalam maj, bo najpierw zaproponowali mi listopad :szok:

Dziewczyny nie mam dziś czasu czytac nic bo caly dzien z Alusią i w dodatku znowu ma zatwadzenie :/

Widzialam tylko temat rowerków i ja chyba ten biegowy jednak odpuszcze, bo u nas bardzo nierowne chodniki, a poza tym przeciez nie pojde na spacer z Ala na rowerku i z wozkiem, albo nie bede za nią gnac w chuście :)

jezu wyjec znowu wyje, nie wytrzymam... wstyd sie przyznac ale w takich chwilach wyobrazam sobie ze daje jej klapa na goly tylek i dopiero mi lepiej :/

reklama
Witam wieczorową porą. Czytam Was na raty, a później nie wiem co komu napisać.

Martolinka zdrówka
Ula współczuje bólu kręgosłupa
Kilolek
i jak dzieci, lepiej sie czuja? A ty jak ??

Widzę temat rowerków, ja nie wiem jeszcze co kupie. Musze sie dobrze zastanowić a czasu coraz mniej. Dziś było pochmurno ale bardzo ciepło. Miłego wieczorka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry