martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie,
znowu dziś męczył mnie w nocy kaszel i nie mogłam spać.. wybrałam się rano do lekarza ogólnego , bo mam dość. Za stołęm siedział około 30 latek i gdy zobaczył mój wielki brzuch mina mu zrzedła. Zbadał mnie i postawił wyrok - zapalenie gardła;-) najlepsze było dalej , gdy otworzył jakiś mądry zeszyt i spróbował znaleźć lek , który może mi przepisać. Jego przerażenie rosło z każdą minutą. Ostatecznie skończyło się na ... tantum verde , *spam* i domowe sposoby. Rozbawił mnie ten lekarz do łez
Antek tylko kaszle i to już odrywająco więc chociaż on ma się lepiej;-)
wczoraj spakowałam rzeczy dla małej do szpitala a dziś całą resztę . Zaczęłam 36 tydzień więc moje przerażenie rośnie z każdym dniem
Gotuję rosołek i mam nadzieję , ze postawi nas na nogi
znowu dziś męczył mnie w nocy kaszel i nie mogłam spać.. wybrałam się rano do lekarza ogólnego , bo mam dość. Za stołęm siedział około 30 latek i gdy zobaczył mój wielki brzuch mina mu zrzedła. Zbadał mnie i postawił wyrok - zapalenie gardła;-) najlepsze było dalej , gdy otworzył jakiś mądry zeszyt i spróbował znaleźć lek , który może mi przepisać. Jego przerażenie rosło z każdą minutą. Ostatecznie skończyło się na ... tantum verde , *spam* i domowe sposoby. Rozbawił mnie ten lekarz do łez
Antek tylko kaszle i to już odrywająco więc chociaż on ma się lepiej;-)
wczoraj spakowałam rzeczy dla małej do szpitala a dziś całą resztę . Zaczęłam 36 tydzień więc moje przerażenie rośnie z każdym dniem

Gotuję rosołek i mam nadzieję , ze postawi nas na nogi
mam nadzieje, że mu to przejdzie. Wczoraj jak wstał z drezmki nie wiem dlaczego, ale z dobre 30 min płakał z małymi przerwami. Siedział mi na kolanach i płakał, jak tata się odezwał ryk był jeszcze większy, aż w końcu nagle przestał i mówi "mama włącz mi reksia i wrone w carnym komputerku". Nie wiem o co mu chodziło ???
no ale chociaż coś.