reklama

Listopad 2009

Witajcie,

znowu dziś męczył mnie w nocy kaszel i nie mogłam spać.. wybrałam się rano do lekarza ogólnego , bo mam dość. Za stołęm siedział około 30 latek i gdy zobaczył mój wielki brzuch mina mu zrzedła. Zbadał mnie i postawił wyrok - zapalenie gardła;-) najlepsze było dalej , gdy otworzył jakiś mądry zeszyt i spróbował znaleźć lek , który może mi przepisać. Jego przerażenie rosło z każdą minutą. Ostatecznie skończyło się na ... tantum verde , *spam* i domowe sposoby. Rozbawił mnie ten lekarz do łez
Antek tylko kaszle i to już odrywająco więc chociaż on ma się lepiej;-)

wczoraj spakowałam rzeczy dla małej do szpitala a dziś całą resztę . Zaczęłam 36 tydzień więc moje przerażenie rośnie z każdym dniem:cool2:
Gotuję rosołek i mam nadzieję , ze postawi nas na nogi

reklama
Uwielbiam Twój rosołek, dzięki Tobie w końcu nauczyłam się robić dobry rosół ;-)

Zapomniałam napisać ze żal mi dziewczyn, bo A wraca jak dziewczyny już śpią. Wczoraj był już jak dopiero je kładłam, dał im buziaka i poszedł do kuchni, a ja położyłam się z Aśką. Po chwili młoda "Tatuś posiedł do pracy?". Biedactwo moje :-(

Witamy i my. Jasiek od dwóch dni robi sobie pobudkę o 6 :szok: mam nadzieje, że mu to przejdzie. Wczoraj jak wstał z drezmki nie wiem dlaczego, ale z dobre 30 min płakał z małymi przerwami. Siedział mi na kolanach i płakał, jak tata się odezwał ryk był jeszcze większy, aż w końcu nagle przestał i mówi "mama włącz mi reksia i wrone w carnym komputerku". Nie wiem o co mu chodziło ???

ANIA no Jaśko to też straszny wrażliwiec. Codziennie chodzi do dziadków, ale ma świadomość, że my jesteśmy na górze i chwila nieuwagi dziadków a on cyk drzwi otwiera i szoruje po schodach.

AGRAFKA Jasiek w nowym miejscu to samo wisi na mnie.

ETNA brawa dla Pawełka. mam nadzieje, że Jasiek też się tak zaklimatyzuje i wyrośnie z tego swojego zachowania.

MARTOLINKA ZDRÓWKA !!! a lekarz niezły agent. Mam pytanko ile płacisz za klubik Antka i ile razy chodzi w tygodniu i na jak długo. Znalazłam niedaleko nas też klubik, ale tam jak nie płaci się abonamantu to życzą sobie 5zł za godzinę.

pathanka za 2dni w tygodniu po 4 godziny płacę 240 zł + 9 zł wyżywienie (sniadanie i obiad). W sumie to dużo kasy , ale jak na 3miasto średnia cena..

dziunka A teraz ma tyle pracy?

Bo to wygląda tak, że szef im nie pozwala robić nadgodzin, bo ma węża w kieszeni i pracują do 16-tej, a potem nagle okazuje się na kilka dni przed wyjazdem zamówień że muszą robić do 22-23 od 6:30. Masakra, a i pieniądze gów....e:baffled:no ale chociaż coś.

edit. Marta jak w Sopocie dzieci chodzą ubrane? Nie chodzi mi o te samochodowe bo wiadomo że te cieniej można ubrać.
Dziś zauważyłam że do szkoły dzieciaki już w kurtkach wiosennych na polarku lub tych bluzach futrzanych a i większość w adidasach czy trampkach. Podobnie wyglądają wieszaki w żłobku... Asia ma lżejsze buty, o takie http://allegro.pl/mega-hit-na-zime-buty-nike-winter-jogge-r-27-i2167859387.html Nie ma w nich już spoconych nóżek tak jak w zimowcach, ale Julia jeszcze w kozakach. No i kurtki puchowe. Nie "cieplę" (hehe jaki wyraz) je za bardzo?

Ostatnia edycja:
pathanka Ty ni masz problemu:-). Dobrusia stuka palcem w Tv i mówi "Mi"

to znaczy "Miś" lub "Mikołaj" a misiów ma: Sezon na misia x2, Panda x 3, Mój brat niedźwiedź x2,Masza x2, Miś Uszatek a jak Mikołaj to każdy film w którym pojawia się choć na chwilę św Mikołaj.:-D
Jak nie zgadniemy to ze spuszczona głową i obwisłymi rękami odchodzi...:-(

Dziunka kiedys był taki watek o mówieniu ale nie pamiętam czy został połączony z postępami czy spadł gdzis na koniec

Martolinka super, próg przekkroczony!

Pathanka 5zł to niedużo, u nas bez abonament 35zł za 3h a w abonamencie 350zł za 12 dni w miesiacu po 3h

Moi po wczorajszych atrakcjach pospali dzis do 9 wiec i ja troche odpoczełam ale szczerze mówiąc ju bym z powrotem poszła spac

Ja znów na szybciocha... zombie ze mnie znów się zaczyna robić, a jak dalej dziewczątka tak będą się zachowywać , to moja twarz będzie przypominać twarz babci :wściekła/y:

Mój sms Co tam u Was? Tu szal zapisu do przedszkoli, temperowania charakterkow, a ciazarowkom ostatnia prosta sie zaczyna. Troche dzieciakow choruje. Poza tym wszyscy Was pozdrawiaja i sciskaja oraz trzymaja kciuki
SMS MAMY
Hej, hej. U nas wszystko ok. Marcela tez zapisalam do przedszkola. Bawil sie z dzieciakami troche i byl w 7 niebie. super eyposazone tp. Mam nadzieje ze sie dostanie. Zdrowia dla was i dzieciakow no i pozdrowionka. U nas jakos leci. Mam nadzieje ze w tymmiesiacu uda mi sie wszystko pozalatwiac. Aha jak chcecie to wybierzcie nowego moderatora bo ja neta w najlepszym wypadku moze w maju bede miec a jak daj boze mlody zalapie sie dfo przedszkola to musze szukac pracy. Jakos musze stanac na nogi i zadbac o nas... chcialabym z wami pisac na forum. Zawsze to lzej jak sie wygadam itp. No nic kombinuje dalej co zrobic zeby wyjsc na prosta w najkrotszym czasie. marcel pskuje, rozrabia i rosnie w tempie blyskawicy... teraz pekaja mu dziasla ( dolne piatki ) wiec bywa roznie. Trzymajcie sie cieplo i do zobaczenia hehe papa.

Martolinka - zdrowia!!
Kikolek - trzymaj się kobitko i oczywiście zdrowia życzę.

To znikam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry