dziunka24
Mama J&J
Ja już Julce cieńszą, ale jeszcze nie wiosenną. Taką przejściówkę. Asi przeważnie też, ale czasem uprze się na zimową
Ja chyba jeszcze nie zaszaleję z przejściowymi kurtkami bo jednak na Pomorzu to zimne wiatry są
Ale Julce już zmienię Julce na lżejsze od jutra tylko nie wiem gdzie je mam i muszę wyszperać. U nas już w większości dzieciaki chodzą w adidasach, ale w trampkach jeszcze nie.
Pathanka A przed chwilą dzwonił, że to zamówienie na dużą ilość mebli przez które wracał późnym wieczorem dziś facet odwołał
firma oczywiście sprzeda, choć nie tak szybko więc szef wkurzony, a pracownicy wściekli że tak się spieszyli. No ale choć trochę tych nadgodzin sobie nabili (ale żeby nie było za różowo płatne jak normalne godziny pracy
).
Ojciec mojej koleżanki za to pracuje za darmochę, nie płacą mu trzeci miesiąc ale on chodzi bo ma nadzieję że mu nadpłacą ...ech...

Ja chyba jeszcze nie zaszaleję z przejściowymi kurtkami bo jednak na Pomorzu to zimne wiatry są
Ale Julce już zmienię Julce na lżejsze od jutra tylko nie wiem gdzie je mam i muszę wyszperać. U nas już w większości dzieciaki chodzą w adidasach, ale w trampkach jeszcze nie.Pathanka A przed chwilą dzwonił, że to zamówienie na dużą ilość mebli przez które wracał późnym wieczorem dziś facet odwołał
firma oczywiście sprzeda, choć nie tak szybko więc szef wkurzony, a pracownicy wściekli że tak się spieszyli. No ale choć trochę tych nadgodzin sobie nabili (ale żeby nie było za różowo płatne jak normalne godziny pracy
).Ojciec mojej koleżanki za to pracuje za darmochę, nie płacą mu trzeci miesiąc ale on chodzi bo ma nadzieję że mu nadpłacą ...ech...
Ostatnia edycja:

Narazie ma 2 krostki, jeszcze ok 3 wychodzi. Mam nadzieje że nie będzie źle. Ale wkurzyłam się, byliśmy u lekarza i dała jakąś maść na opryszczkę, tubka 3g, wcale nie łagodząca swędzenia i spędziłam teraz 2 godziny na szukaniu jak leczyć ospę..
na szczescie udalo mi sie zalatwic to co zaplanowalam...no prawie bo mialam jeszcze zajrzec do sklepow z moimi ulubionymi ciuszkami ale na to juz zabraklo mi czasu...moze nastepnym razem...