reklama

Listopad 2009

dzien dobry

Kilolku własnie czytam o tej tragedii...:-(jeszcze jak się czyta że to dzieci ...:-(:-(:-(ja to nie wiem ile trezba miec sily żeby jeszcze przyjechac i np. zidentyfikowac własne dziecko ...współczuje rodzicom a matkom to najbardziej...

cieplej na dworze a my w zimowym ubraniu idziemy bo nie mamy nic...w niedzielę jedziemy po buty i reszte dla małego a dla mnie to już nie wiem czy starczy kasy...super wizja w zimowych butach w 20 stopni...:-( znowu dół....cała pensja poszła na mieszkanie i opłaty....

temp odczuwalna 2 stopnie ...to wcale nie jest ciepło :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witajcie,

Antonio obudził się dziśo 5.30 na kupkę i poszedł dalej spać do 8.30;-)nie pamietam , czy kiedyś tak długo spał

Kilolek jezeli coś ma sie stac to czy bedziesz obok dzieci , czy nie nie ma zupełnie znaczenia.. po prostu nie mozna nic zrobic.. To straszna tragedia , ale nie wiemy co nam jest zapisane.. lepiej nie wiedzieć

Cleo u nas +4 więc też bez szaleństwa
Dziunka:-D:-D:-D jak małemu będą wypadac mleczaki zgłosimy sie do Asi:-D
Pathanka trzymam mocno kciuki!!!

Polaa to tesciowa naprawde "pomocna jest";-)

cieplej na dworze a my w zimowym ubraniu idziemy bo nie mamy nic...w niedzielę jedziemy po buty i reszte dla małego a dla mnie to już nie wiem czy starczy kasy...super wizja w zimowych butach w 20 stopni...:-( znowu dół....cała pensja poszła na mieszkanie i opłaty....

A o lumpie nie myślałaś? Nieraz przecież można całkiem nowe kurtki dla dzieci dorwać:tak:

Marta​ jak się czujesz?

hej..

ja o tym autobusie nawet nie bede czytac - i tak juz sobie nie moge wyobrazic , że Ala gdzieś jedzie beze mnie, brr....

Dziunka
- Asia rewelacja :)))))
Co do ubierania, u nas dziś naprawdę ciepło, swoją kurtę zimową musze schować, Ali jest cieńsza wiec zobaczę.
Ala chodzi w nieocpeilanych butach (ale dopiero od dziś), apaszce i czapce takiej lekko ciepłej.

Ja byłam wczoraj chwilę w galerii, chciałąm kupić sobie jakieś takie tuniki koszulowe na po porodzie, zeby były na spacer do legginsów, i żeby łatwo mozna było wyjąć cycka - ale nic takiego nie ma :/
Nie chce się obudzić z ręką w nocniku jak po Ali, ze nie miałam się zupełnie w co ubrać, nie miałąm nic rozpinanego :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry