Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pamiętaj: co cię nie zabije to cię wzmocni. więc bądż dobrej myśli

Trzymajcie się do jutra.:-)
i 19 kwietnia przylatuja ale tylko na 3 dni, zawsze cos, nacieszą się Mlodym
Chyba troche zazdrośni, ze Kuba byl z Piotrkiem u jego rodziny:-)

dziunka zdaję sobie sprawe że to mega odpowiedzialność,ale jak ktoś kto ma skończoną szkołe czy nawet kursy to chyba ma pojęcie o co kaman....wiem że księgowość jest teraz najlepiej płatnym zawodem...i myślę czy nie zapisać sie na kurs

mam strasznie duszno w domu, na dworze piekna pogoda a ja nie moge kn otworzyc, bo na balkonie grasuje kot z mysza w zebach, w dodatku bezczesci mi pranie
. Ostatnio oknem dachowym mi wskoczyla z wielka mysza do kuchni, prosto w szykowany obiad
![]()

a myślałaś o pisaniu książek dla dzieci?Wrr nosi mnie, wkurzona jestem i ogólnie do chrzanu, Hanka ma temperaturę , nie wiadomo od czego, niby uszy ok, gardło lekko zaczerwienione, płuca czyste ... może wirus ten , który teraz atakuje dzieci ten gorączkowy? Wzywali nas z przedszkola, dobrze, że małżon mógł wyjść z roboty i zabrać. Jutro idziemy do otolaryngologa.
Sorka, że tylko o sobie i na smutniaka, ale mam dość ..
moje zatoki niby lepiej,ale wczoraj i dzisiaj prawie za kazdm razem, gdy dmucham nos, to jest krew chusteczce. czy to normalne?

A u nas Marysia od poniedziałku problem z "2"..dzisiaj od rana gadała, że boli brzuszek, co i raz siadała na nocniczek i nic..po drzemce południowej nagle temperatura(38,2):-(. Zbiłam jej ibufenem. Potem zrobiła w końcu tą kupkę, ale namęczyła się strasznie
:-
-(. I teraz moje pytanie - czy Marysia mogła się tak zdenerwować czy też zestresować tym brzuszkiem i kupką, żeby dostać temperaturę? Bo temp. już się nie pojawiła potem..
![]()

Jeśli chodzi o laktację to ja ciagle mam kropelki pokarmu jak przycisne brodawke, albo po prysznicu.
a jesli chodzi o ten wirus goraczkowy to lepiej mi nic nie mowcie
noc mamy bezsenna czuwalismy z mezem nad pawłem na zmianę, goraczka 40,5; 30 minut zbijałam goraczke ale sie udało, dziecko wybudziliszzmy zimnymi okładami, inhalacja (bo kaszel nie dawal mu oddychac) juz nawet mialam lać wode do wanny, ale zaczelo spadac. Tak o 3 w nocy juz bylo spokojnie, a przed 5 znowu goraczka
tak 39,5 to udalo sie szybciej zbic.
Budziki do pracy dzwonily po 6 - mozna bylo oszalec, maly spał babci do 12 w dzieni chyba najgorsze mamy za soba. Tak o 19 mial znowu lekka goraczke ale to był pikus przy tych nocnych goraczkach. Kaszel tez sie zmienil na "lepszy".
Aza jak u was?
Dzieciaki w sandalkach i sukieneczkach na placu szalały a moj Kuba goraczke ma, cholera![]()

Zd
a zimno w diabły, ale oczywiście Panna Joanna nie zgodziła się na zimową kurtkę.
no ale przynajmniej nie pada-jak na razie.
tak mi się chciało śmiać.