passingby
Fanka BB :)
Mam nadzieję, że masz rację! Na kolejne usg idę za dwa tygodnie i chyba zwariuję do tego czasu!!!
Chyba ktoś powinien zabrać mi komputer na czas ciąży, bo tylko dobieram sobie do głowy najgorsze scenariusze!
Głupia głupia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję, że masz rację! Na kolejne usg idę za dwa tygodnie i chyba zwariuję do tego czasu!!!
Chyba ktoś powinien zabrać mi komputer na czas ciąży, bo tylko dobieram sobie do głowy najgorsze scenariusze!

A już się bałam, że będą mnie filmować, bo jak przyszłam to telewizja z kamerami wychodziła z gabinetu 
Dziękujęza troskę. Poczytałam sobie i:
Mój pęcherzyk ma 8mm, zarodek i serce powinno byc widac po osiagnieciu przez pecherzyk 10mm (za trzy dni) a patologia jest gsy nie ma go do 25mm czyli za dwa i pol tygodnia do 3,5 tygodnia (przy założeniu wzrostu 0,6 mm dziennie). Nie bede latak do lekarza i na usg. Zakladam ze wszystko jest dobrze, beta ładnie rosnie (3470 na wczoraj), bede ja sprawdzała raz w tygodniu.
A ja mam pęcherzyk 14mm - 21 dni od zapłodnienia i nic nie widać! No i znowu zaczynam się martwić!!!!! :-(

Ja juz sie nie moge doczekac piatku kiedy bede miala wizyte ale teraz sie zastanawiam czy bedzie juz cos widac
czy tylko 100 zl wydam na darmo

Dobre wiesci przynosze plod sie rozwija ma 0,99cm serduszko tez bijetakze wszytsko odpowiada 7tygodniowi ciazy
Mam kontrole za 10 dni,plamienie tez sa nadal,takze dla tych wszyaskich listopadoweczke ktore sie martwia,glowa do gory ,bedzie dobrze
pozdrawiam
Bo Oliwka mówi o wielkości swojego dzidziusia, a nie pęcherzyka.Super kochana !!!
Niecały centymetr i serduszko już bije ???
To dlaczego u mnie jeszcze nie bije? (0,96 cm)
Bo Oliwka mówi o wielkości swojego dzidziusia, a nie pęcherzyka.