AZA777
Fanka BB :)
Hey! Jarosław wybył do pracy a mały stworek śpi. ja zaraz lecę sie kąpnąć i podjedziemy do Lidla te sandały oblukać
)) Co do literek to dziś doszła kolejna. literka P, tylko, że nazywa ją po angielski "Pi". Muszę Wam nagrać jak mówi L to się pośmiejecie
)) Wiecie co, on nawet przez sen literuje. Wczoraj Jarek mu chciał okno uchylić a ten się obruszył i mówi: W, E, L... Zaś przed zasypianiem wczoraj odbębnił ćwiczenie języka czyli: AEIOU
))
AniaSm Konrad tez w kółko mówi te same słowa czyli: mama, tata, ciocia, brum brum i tak w kółko. Co do pieluchu to mój póki co przed kąpielą lub w kąpieli siusia do kubeczka a na ostro się wezmę jak tylko zrobi się ciepłe, co by w samych majciochach latał.
Ana czekamy na fotkę i miłej imprezki
))
Martolinka to mówisz, że Lenka zastosowała kamuflaż hehe... Wiesz, nie chciała cioci wystraszyć co by jeszcze kiedyś może z jakimś prezentem wpadła
))
Coś jeszcze miałam napisać... Pewnie wieczorkiem więcej naklikam
))
AniaSm Konrad tez w kółko mówi te same słowa czyli: mama, tata, ciocia, brum brum i tak w kółko. Co do pieluchu to mój póki co przed kąpielą lub w kąpieli siusia do kubeczka a na ostro się wezmę jak tylko zrobi się ciepłe, co by w samych majciochach latał.
Ana czekamy na fotkę i miłej imprezki
Martolinka to mówisz, że Lenka zastosowała kamuflaż hehe... Wiesz, nie chciała cioci wystraszyć co by jeszcze kiedyś może z jakimś prezentem wpadła
Coś jeszcze miałam napisać... Pewnie wieczorkiem więcej naklikam

nie martw się
:-)