B
Bura
Gość
Anja a może przy najbliższym badaniu krwi zrób sobie potas? Wiem, że w ciąży lubi spadać, a jego niedobór powoduje właśnie ból nóg (moja mama to łykała na nogi).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Staram się nie przejmować... Tylko czasem to aż się poryczę że będę gruba i brzydka i wszyscy mnie opuszczą
:-(.
. Mój M jest weterynarzem, codziennie wraca z obory, chlewa i innych dziwnych miejsc cały ufajdany wszystkim co możliwe. Kiedyś zajrzałam do jego ksiązki i jak przeczytałam o wszystkich chorobach które potencjalnie przynosi do domu i którymi mogę się zarazić to zwątpiłam
. Wyszło na to że albo się rozwiodę, albo będę robiła codziennie po 20 badań albo odpuszczę... Wbrew pozorom tym wszystkim nie tak łatwo się zarazić

z spowrotem w dół na 66 i 65...
jedynie co to troszkę ten brzuszek idzie do przodu
skoro hbd oznacza dzień ciąży, to moja jest między 18,5 do 19,4 tygodnia, w sumie to by się zgadzało
ale według lekarki ze szpitala to jutro zaczynam 20 tydzień:-)ja nie śpię po nocach bo co chwilkę chodzę siusiu
już wymiękam staram sie nie opijać na noc
nie wiem czy to możliwie mam wrażenie że nieźle mi ktoś naciska na pęcherz
do tego jak próbuję troszkę przetrzymać to po chwili mam straszny ból podbrzusza i jest coraz gorzej
nie wiem czy w poniedziałek nie zrobię badania moczu
może jakieś bakcyle mam
a ja sie chciałam pochwalić ze mój 6-letni siostrzeniec, kochany łobuziak, przy narodzinach ktorego uczestniczyłam :-) wygrał casting i zagra z firmie z Tomaszem Kotem
szczegółów nie znam, ale wiem ze ekipa tv jeździla po przedszkolach , wybrala kilku chlopców do przesłuchania i Piotruś wygral :-) - ma do powiedzenia 3 zdania
ale fajnie![]()